Om Analytics Observasjon

Analytics Observasjon er et sett med funksjoner som bruker maskinlæring for å hjelpe deg med å forstå og bruke dataene dine på en bedre måte. Analytics Observasjon-funksjonaliteten inkluderer følgende:

• Svar på spørsmålene dine Still Analytics Observasjon spørsmål på engelsk og få svar raskt. Du kan f.eks stille spørsmål som «Hvilken kanal hadde den høyeste målkonverteringsfrekvensen?», og Analytics vil vise deg en rangert liste over målkonverteringsfrekvenser per kanal. Finn ut mer om hvordan du stiller spørsmål og om hvilke typer spørsmål du kan stille.
  • Innsikt Med Analytics Observasjon gjennomsøkes det du har av data og innsikt om viktige endringer eller muligheter du bør være oppmerksom på. I verktøyet kan det for eksempel påpekes at du oppnår bedre resultater enn normalt med en bestemt landingsside. Finn ut mer om Innsikt.
  • Bruker- og konverteringsmodeller Analytics Observasjon har Smarte mål, Smarte lister, Øktkvalitet og Sannsynlighet for konvertering, som bruker maskinlæring til å modellere konverteringer, og det kan også brukes til oppbygging av målgrupper.

Finn ut mer om hvordan du bruker Analytics Observasjon.