Välja vyer för rapportintegreringen med Campaign Manager 360

Använd vyväljaren för Länkning i Campaign Manager 360 (i Administratör > Google Marketing Platform) om du vill välja vilka Analytics-rapportvyer som ska visa Campaign Manager 360-data. Du kan aktivera eller inaktivera åtkomst till en vy för varje enskilt länkat Campaign Manager 360-konto.

Datadelning är inte aktiverad som standard. Du måste uttryckligen ge åtkomst till vyn för varje Floodlight-konfiguration. Annars visas ingen data i dina Campaign Manager 360-rapporter i Analytics.

För att dina nya Campaign Manager 360-rapporter ska fyllas med data i Analytics 360 måste du länka Campaign Manager 360 och Analytics 360.

Så här väljer du vilka vyer som ska ha åtkomst till Campaign Manager 360-rapportdata:

1. Logga in på Google Analytics.
  2. Klicka på Administratör och gå till den egendom du har länkat till Campaign Manager 360.
  3. Klicka på Google Marketing Platform i kolumnen Egendom.
  4. Klicka på Länkning till Campaign Manager 360.
  5. Använd rullgardinsmenyn under kolumnen Länkade vyer för att välja vilka vyer som kan komma åt rapporteringsdata för Campaign Manager 360.