Velg rapporteringsvisninger for integreringen av Campaign Manager 360-rapportering

Ved hjelp av visningsvelgeren for Tilknytning til Campaign Manager 360 (under Administrator > Google Marketing Platform) angir du hvilke Analytics-rapporteringsvisninger som skal inneholde Campaign Manager 360-dataene dine. Du kan slå tilgangen til en rapporteringsvisning av og på for hver enkelt av de tilknyttede Campaign Manager 360-kontoene.

Datadeling er som standard ikke slått på. Du må aktivt gi tilgang til den aktuelle rapporteringsvisningen for hver Floodlight-konfigurering, ellers vises det ingen data i Campaign Manager 360-rapportene dine i Analytics.

For at data skal fylles i de nye Campaign Manager 360-rapportene dine i Analytics 360, må du slå på datadeling mellom Campaign Manager 360 og Analytics 360.

Slik velger du hvilke rapporteringsvisninger som skal ha tilgang til Campaign Manager 360-rapporteringsdata:

1. Logg på Google Analytics.
  2. Klikk på Administrator og gå til det området du har knyttet til Campaign Manager 360.
  3. I OMRÅDE-kolonnen klikker du på Google Marketing Platform.
  4. Klikk på Tilknytning til Campaign Manager 360.
  5. Under Tilknyttede rapporteringsvisninger-kolonnen bruker du rullegardinmenyen for å velge hvilke rapporteringsvisninger som skal ha tilgang til Campaign Manager 360-rapporteringsdata.