Weergaven selecteren voor de integratie van Campaign Manager 360-rapportage

Gebruik de weergavekiezer Campaign Manager 360 koppelen (in Beheer > Google Marketing Platform) om te selecteren in welke Analytics-rapportageweergaven uw Campaign Manager 360-gegevens moeten worden opgenomen. U kunt toegang tot een weergave voor elk gekoppeld Campaign Manager 360-account in- of uitschakelen.

Het delen van gegevens is niet standaard ingeschakeld. U moet voor elke Floodlight-configuratie expliciet toegang geven tot die weergave, anders worden er in Analytics geen gegevens weergegeven in uw Campaign Manager 360-rapporten.

Als u de nieuwe Campaign Manager 360-rapporten in Analytics 360 wilt vullen met gegevens, moet u het delen van gegevens tussen Campaign Manager 360 en Analytics 360 inschakelen.

Volg de onderstaande stappen om te selecteren voor welke weergaven Campaign Manager 360-rapportagegegevens toegankelijk zijn:

1. Log in bij Google Analytics.
  2. Klik op Beheerder en navigeer naar de Property die u aan Campaign Manager 360 heeft gekoppeld.
  3. Klik in de kolom PROPERTY op Google Marketing Platform.
  4. Klik op Campaign Manager 360 koppelen.
  5. Gebruik het dropdownmenu onder de kolom Gekoppelde weergaven om te selecteren welke weergaven toegang hebben tot Campaign Manager 360-rapportagegegevens.