Vælg visninger til Campaign Manager 360-rapporteringsintegrationen

Brug visningsvælgeren Linkning af Campaign Manager 360 (i Administrator > Google Marketing Platform) til at vælge, hvilke Analytics-rapporteringsvisninger der skal indeholde dine Campaign Manager 360-data. Du kan aktivere eller deaktivere adgangen til en visning for de enkelte linkede Campaign Manager 360-netværk.

Datadeling er ikke aktiveret som standard. Du skal udtrykkeligt give adgang til denne visning for hver enkelt Floodlight-konfiguration, da der ellers ikke vises nogen data i dine Campaign Manager 360-rapporter i Analytics.

Hvis dataene skal udfyldes i dine nye Campaign Manager 360-rapporter i Analytics 360, skal du aktivere datadeling mellem Campaign Manager 360 og Analytics 360.

Sådan vælger du, hvilke visninger der kan få adgang til rapporteringsdataene i Campaign Manager 360:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Administrator, og gå til den ejendom, som du har linket med Campaign Manager 360.
  3. Find kolonnen EJENDOM, og klik på Google Marketing Platform.
  4. Klik på Campaign Manager 360-linkning.
  5. Brug rullemenuen i kolonnen Linkede visninger til at vælge, hvilke visninger der kan få adgang til rapporteringsdataene i Campaign Manager 360.