[UA] Actualització millorada de les dades

Aquest article tracta sobre l'actualització de les dades a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre l'actualització de les dades a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Actualització de les dades.
Contingut d'aquest article:

Sobre l'actualització millorada de les dades

L'actualització de les dades fa referència al temps que tarda Analytics a recopilar i processar una petició de fitxer de la vostra propietat. Si el procés tarda 20 minuts, aleshores Actualització de les dades = 20 minuts.

L'actualització millorada de les dades escurça el temps que passa entre les interaccions que fa l'usuari i l'oportunitat que teniu per analitzar-les. Així, podeu esbrinar en qüestió de minuts els resultats d'accions com ara els canvis en la configuració d'Analytics o la implementació de dissenys nous al lloc. Per exemple:

• Els efectes dels filtres nous en les dades d'Analytics
  • Si els canvis al vostre lloc web de comerç electrònic afecten les vendes de productes.
  • La manera en què els usuaris responen als títols nous

Analytics proporciona diversos intervals per a l'actualització de dades:

Interval Temps de processament Propietats estàndard o de 360 Límit de dades per propietat

Garantia

(si hi ha límit de dades)

Cobertura de la consulta
Actualització millorada de dades 10 minuts-1 hora 360 < 2 mil milions de peticions de fitxer al mes No La majoria dels informes i de les consultes d'API. Més informació
360 intradia < 4 hores 360 < 2 mil milions de peticions de fitxer al mes Tots els informes i totes les consultes d'API, amb aquestes excepcions
360 diari < 24 hores 360 N/D Tots els informes i totes les consultes d'API
Estàndard intradia < 24 hores Estàndard < 200 mil sessions al dia No Tots els informes i totes les consultes d'API, amb aquestes excepcions
Estàndard diari 24-48 hores Estàndard < 10 milions de peticions de fitxer al mes No Tots els informes i totes les consultes d'API

L'actualització millorada de dades treballa amb l'objectiu d'oferir el millor resultat: si per algun motiu les dades més actuals no estan disponibles, Analytics torna les següents dades més recents. L'actualització millorada de dades dura entre quinze i vint minuts. Aquesta durada depèn de factors com ara el volum d'activitat de la propietat i la càrrega del sistema d'Analytics. Actualment, aquest temps de processament s'aplica a la majoria de dades que recopila el codi de seguiment d'Analytics, però no s'aplica a les que s'obtenen en realitzar integracions amb altres productes, com ara Google Ads o qualsevol producte de Google Marketing Platform, o de les importacions de dades.

On es mostren les dades

Excepte en alguns casos, l'actualització millorada de dades està disponible en els grups d'informes següents si l'interval de dates inclou la data actual:

• Públic
  • Comportament
  • Conversions

Si l'actualització millorada de dades està disponible en un informe, es mostra un missatge per informar-vos de la freqüència en què les dades s'han processat.

Actualització millorada de les dades als informes

També podeu accedir a aquestes dades més actualitzades a través de BigQuery Export. Els clients poden activar el mode d'exportació contínua, que exporta les dades a Google Cloud a intervals de 10 a 15 minuts. Més informació

Límits

L'actualització millorada de dades no és compatible amb les visualitzacions ni amb els informes següents:

Nivell de visualització

• Visualitzacions que contenen dades de propietats que s'han desactivat en el procés intradiari perquè han superat els límits.
  • Visualitzacions en què heu implementat User-ID.
  • Visualitzacions que inclouen filtres basats en dades importades.
  • Visualitzacions que inclouen filtres basats en les dimensions Font, Mitjà o Campanya.
  • Visualitzacions amb filtres que es basen en integracions amb plataformes d'anunciants o d'editors, com ara Google Ads, AdSense, Google Ad Manager o qualsevol producte publicitari de Google Marketing Platform.

Nivell d'informes

• Informes que inclouen dades importades a través del mode de temps de processament.
  • Informes que inclouen la dimensió Campanya.
  • Informes que inclouen dimensions basades en integracions a plataformes d'anunciants o d'editors, com ara Google Ads, AdSense, Google Ad Manager o qualsevol producte publicitari de Google Marketing Platform.

L'actualització millorada de dades no és compatible amb les agrupacions de canals.

L'actualització millorada de dades treballa amb l'objectiu d'oferir el millor resultat: funciona constantment i tan ràpid com és possible, però si troba cap problema, no espera ni ho torna a intentar. En conseqüència, és possible que de tant en tant trobeu que no teniu les dades actualitzades tal com les esperàveu. Això pot passar si una única propietat té moltes visualitzacions, si una visualització té molts filtres o si aquests filtres són complexos (a causa, per exemple, d'un ús intensiu d'expressions regulars), o també si una única propietat té un nombre elevat de peticions de fitxer.

Si durant més de 28 dies la vostra propietat no envia cap petició de fitxer, no s'hi activarà l'actualització millorada de dades. Tan bon punt la propietat en qüestió enviï una sol·licitud de dades (ja sigui a través de la interfície o de l'API d'Analytics), l'actualització millorada de dades es reactivarà i començareu a veure dades el dia següent.