Search Ads 360-konverteringsrapporter

Analysér dine Search Ads 360-data ved hjælp af konverteringsrapporter.
Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.

Når Search Ads 360-rapporteringsintegrationen er aktiveret, ser du Search Ads 360-specifikke dimensioner i konverteringsrapporter for visninger, der er aktiveret i din linkede Analytics 360-ejendom.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Rapporterne Konverteringer > Multikanaltragt

Hvad indeholder rapporterne?

Integrationen med Search Ads 360-rapportering giver dig mulighed for at se klik fra Search Ads 360, som er en del af konverteringsstien i Google Analytics.

Når du anvender SA360-filteret øverst i dine rapporter, kan du kun se de konverteringer, hvor et Search Ads 360-klik var på konverteringsstien.

Search Ads 360-filter til rapportdata

Du kan også anvende Search Ads 360-specifikke dimensioner (SA360-bureau, SA360-annoncør, Konto for SA360-maskine, SA360-annoncegruppe og SA360-søgeord) som primære eller sekundære dimensioner i alle multikanaltragtrapporter.

Sådan bruger du rapporterne

Multikanaltragtrapporterne fokuserer udelukkende på de sessioner, der førte til konverteringer, og de giver dig indsigt i, hvilken rolle Søgenetværket, Displaynetværket og andre kanaler spillede (og hvilken rolle specifikke annoncer, annoncematerialefiler osv. spillede) for dine konverteringer.

Du skal f.eks. gøre følgende for at se, hvor Search Ads 360-klik vises på konverteringsstien, som fører kunderne til dit website: Naviger til Konverteringer > Multikanaltragte > Topkonverteringsstier, og klik på filteret SA360 øverst i rapporten.

Rapporterne Konverteringer > Tilskrivning

Hvad indeholder rapporterne?

Værktøj til sammenligning af modeller giver dig mulighed for at sammenligne forskellige modeller til tildeling af kredit til trafik på Søgenetværket og anden trafik. Du kan vælge mellem flere forskellige grundlæggende modeller, eller du kan oprette din egen model, der tildeler kredit for klik og eksponeringer på den måde, der giver mest mening for din virksomhed.

Ved at sammenligne tilskrivningsmodeller kan du identificere Search Ads 360-kampagner, der kan være enten over- eller undervurderede i din nuværende tilskrivningsmodel, og justere dine investeringer herefter.

Hvis du har aktiveret datadrevet tilskrivning og lever op til kravene, omfatter din tilpassede datadrevne model dine Search Ads 360-data.

Sådan bruger du Værktøjet til sammenligning af modeller

Sådan bruger du en grundlæggende tilskrivningsmodel:

1. Klik på filteret SA360 øverst i rapporten.
  2. Vælg en eller flere tilskrivningsmodeller på menuerne over tabellen.

Hvis du har aktiveret deling af Search Ads 360-omkostningsdata, kan du, når du har linket dine konti, også se værdierne Forbrug og CPA for Search Ads 360-kampagnerne.

Bemærk! Du skal vælge SA360-filteret for at kunne se Search Ads 360-omkostningsdataene. Search Ads 360-omkostningsdata understøttes ikke i filteret Alle.

Sådan opretter du en tilpasset tilskrivningsmodel:

• I menuen Vælg model skal du vælge Opret ny tilpasset model.
  • Giv din model et navn, og vælg én af de fem grundlæggende modeller for at beslutte, hvordan kreditten skal distribueres til berøringspunkterne på konverteringsstien.
  • Brug sektionerne Juster kredit baseret på brugerengagement og Anvend tilpassede kreditregler til at tilpasse din tilskrivningsmodel yderligere.

Floodlight-konverteringsdata

Floodlight-konverteringsdata er tilgængelige, hvis du også har linket den tilhørende Campaign Manager 360-konto til din Analytics 360-konto. Hvis de er tilgængelige, skal du blot vælge dem ved at klikke på indstillingen Floodlight på fanen Explorer.