Informes de conversions de Search Ads 360

Analitzeu les dades de Search Ads 360 als informes de conversions.
Aquesta funció només està disponible a Google Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

Si la integració d'informes de Search Ads 360 està activada, veureu dimensions específiques de Search Ads 360 als informes de conversions per a les visualitzacions activades a la propietat enllaçada d'Analytics 360.

Contingut d'aquest article:

Informes Conversions > Embut de conversió multicanal

Contingut dels informes

La integració d'informes de Search Ads 360 us permet veure clics de Search Ads 360 que formen part del camí de conversió a Google Analytics.

En aplicar el filtre SA360 que hi ha a la part superior dels informes, només veureu les conversions que tinguin un clic de Search Ads 360 al camí de conversió.

Filtre de Search Ads 360 per a dades d'informes

També podeu aplicar dimensions específiques de Search Ads 360 (Agència de SA360, Anunciant de SA360, Compte del motor de cerca SA360, Grup d'anuncis de SA360 o Paraula clau de SA360) com a dimensions principals o secundàries en tots els informes d'embuts multicanal.

Com es poden utilitzar els informes

Els informes d'embuts multicanal se centren exclusivament en les sessions que han generat conversions i us proporcionen informació sobre el paper que han tingut els canals de la cerca, de display i d'altres (i també el dels anuncis, de les creativitats, etc.), en les conversions.

Per exemple, per veure en quin punt dels camins de conversió que han dut els clients al vostre lloc web hi ha clics de Search Ads 360, navegueu fins a Conversions > Embuts de conversió multicanal > Camins de conversió principals i feu clic al filtre SA360 que hi ha a sobre de l'informe.

Informes Conversions > Atribució

Contingut dels informes

L'Eina de comparació de models us permet comparar models diferents per assignar el valor de conversió a la cerca i a altres tipus de trànsit. Podeu triar entre diversos models bàsics, o bé crear-ne un de propi que assigni valor als clics i a les impressions de la manera més adequada per a la vostra empresa.

En comparar models d'atribució, podeu identificar les campanyes de Search Ads 360 que poden estar sobrevalorades o infravalorades al model d'atribució actual i ajustar les inversions en conseqüència.

Si activeu l'atribució basada en dades i compliu els requisits, el model basat en dades personalitzat inclourà les vostres dades de Search Ads 360.

Com es pot utilitzar l'Eina de comparació de models

Per utilitzar un model d'atribució bàsic, seguiu aquests passos:

1. Feu clic al filtre SA360 de la part superior de l'informe.
  2. Seleccioneu un o diversos models d'atribució als menús que hi ha a sobre de la taula.

Si vau activar l'opció per compartir dades de costos de Search Ads 360 en enllaçar els comptes, també podeu veure els valors Despesa i CPA corresponents a les campanyes de Search Ads 360.

Tingueu present que heu de seleccionar el filtre SA360 per poder veure dades de cost de Search Ads 360. El filtre Tot no admet les dades de cost de Search Ads 360.

Per crear models d'atribució personalitzats, seguiu aquests passos:

• Al menú Selecciona el model, seleccioneu Crea un model personalitzat.
  • Poseu un nom al model i trieu un dels cinc models bàsics per determinar com distribuir el saldo als punts de contacte del camí de conversió.
  • Utilitzeu les seccions Ajusta el saldo en funció de la interacció dels usuaris i Aplica regles de saldo personalitzades per continuar personalitzant el model d'atribució.

Dades de conversió de Floodlight

Podeu veure dades de conversió de Floodlight si també heu enllaçat el compte de Campaign Manager 360 corresponent al compte d'Analytics 360. Si estan disponibles, podeu seleccionar-les fent clic a l'opció Floodlight de la pestanya Explorador.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!