Diagnòstic de lloc interceptat

L'eina Diagnòstic fa avaluacions de manera regular i periòdica de la implementació d'Analytics i us proporciona notificacions per recordar-vos com podeu mantenir Analytics optimitzat per garantir la màxima qualitat de les dades i de l'anàlisi, i obtenir el màxim rendiment.

Contingut d'aquest article:

Visió general

Analytics es comunica regularment amb Google Search Console per identificar els dominis que es poden haver interceptat, o "piratejat". El sistema examina els resultats del rastreig de la cerca de Google als llocs web associats a comptes d'Analytics, el qual utilitza un programari i uns processos propis per identificar els llocs que poden haver estat interceptats per tercers.

Si, pel que sembla, la vostra propietat d'Analytics fa un seguiment de llocs que l'equip de Navegació segura de Google ha marcat com a potencialment interceptats i sou un administrador d'aquesta propietat, es mostrarà una notificació per avisar-vos del problema:

Implicacions

Un lloc interceptat és un lloc el codi del qual s'ha manipulat perquè actuï en benefici de tercers, sovint en detriment vostre i dels vostres usuaris. Aquesta manipulació es pot fer introduint codi JavaScript que transfereixi dades dels usuaris sense el seu consentiment, instal·lant programari maliciós als dispositius dels usuaris finals, publicant anuncis emergents, redirigint els usuaris a llocs web que no volien visitar, modificant l'experiència dels usuaris finals i utilitzant les dades dels usuaris finals sense el seu consentiment.

Obteniu més informació sobre la pirateria i el contingut piratejat.

El nostre objectiu és protegir la xarxa i la vostra empresa. Per fer-ho, ens assegurem que els vostres llocs web no es vegin interceptats per tercers que actuïn sense el vostre consentiment i el dels vostres usuaris, i que l'experiència que oferiu als usuaris finals sigui agradable i segura.

Limitacions

L'eina Diagnòstic i el rastrejador de cerques de Google no poden rastrejar les pàgines privades (per exemple, aquelles en què s'ha d'iniciar la sessió o que queden amagades mitjançant les exclusions de robots.txt). Per tant, és possible que l'eina Diagnòstic no pugui comprovar totes les pàgines i que no mostri una notificació per a les pàgines privades que s'hagin interceptat. A més, pot ser que exclogui determinades pàgines en funció del cost de l'execució, tot i que intenta donar prioritat a les pàgines que reben un volum de trànsit significatiu.

La freqüència de rastreig pot ser d'uns quants dies a diverses setmanes. Per tant, recordeu que és possible que les últimes correccions o els últims canvis no es reflecteixin als resultats fins que no es torni a examinar la pàgina. No obstant això, l'equip de Navegació segura respon a totes les sol·licituds de revisió en un termini de 72 hores, de manera que no en feu cap fins que no hàgiu solucionat tots els problemes.

Investigació i resolució

Quan rebeu la notificació de lloc interceptat, comproveu primer si el vostre lloc ha estat interceptat seguint aquestes instruccions. Si és així, cal que prengueu mesures immediatament per treure el codi ofensiu del lloc. Tingueu en compte, també, que la notificació que heu rebut no és específica de la ubicació dels problemes, de manera que heu de fer una avaluació exhaustiva per detectar tots els problemes i comprovar que el codi ofensiu s'hagi tret completament.

Un cop hàgiu fet tot això, seguiu aquestes instruccions per sol·licitar una revisió del lloc.

Els llocs inclosos a l'informe no pertanyen al lloc web

Si els llocs web esmentats a la notificació pertanyen a un domini que no reconeixeu, és probable que el lloc web hagi especificat el vostre compte d'Analytics al seu codi de seguiment per error. En primer lloc, heu de crear un filtre per excloure les dades de trànsit no desitjades d'aquest domini al més aviat possible. A continuació, poseu-vos en contacte amb l'administrador web del domini per corregir el problema.

Si els llocs web esmentats a la notificació pertanyen a un domini identificable o relacionat, però no es consideren part del lloc web, és probable que tingueu diversos llocs web al mateix domini, amb límits poc clars entre ells. En qualsevol cas, cal que reviseu directament la notificació de lloc interceptat o bé que contacteu amb el propietari del lloc per tal de resoldre el problema.

El lloc ja no està interceptat, però encara es mostra l'alerta

Si la notificació es continua mostrant, però heu comprovat que el vostre lloc no s'havia interceptat o que el problema ja s'ha resolt, és possible que Google hagi de tornar a avaluar el lloc. En aquest cas, seguiu aquestes instruccions al més aviat possible per sol·licitar que Google torni a rastrejar el lloc.

Si, tot i això, la notificació es continua mostrant, us recomanem que deriveu el problema al fòrum d'assistència d'administradors web.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!