Administrador d'organitzacions de Google Marketing Platform

Un administrador de l'organització té tots els permisos administratius necessaris per a la pàgina d'inici de Google Marketing Platform, i pot gestionar l'organització, enllaçar o desenllaçar comptes de producte, gestionar permisos d'usuari per a l'organització i per als comptes de producte enllaçats, i concedir tant permís d'administrador de l'organització com altres permisos administratius. També pot definir el nivell de servei (d'Estàndard a 360) dels objectes dels comptes de producte (més informació).

Als administradors de l'organització se'ls assigna automàticament la funció d'administrador a Analytics, de manera que poden assignar-se a si mateixos altres funcions d'usuari a Analytics i a altres comptes que hi estiguin enllaçats.

Els administradors de l'organització poden veure els usuaris que tenen accés a un compte, juntament amb informació detallada sobre aquests usuaris, com per exemple:

• Els comptes, les propietats i les visualitzacions d'Analytics; els contenidors de Google Tag Manager, i els contenidors d'Optimize a què l'usuari té accés.
  • L'última data en què l'usuari va interaccionar amb dades dels informes de Google Analytics.
    Es considera una interacció:
    • Consultar un informe o un tauler.
    • Accedir a les dades mitjançant la crida a una API, per exemple, en una extensió de Chrome o a l'aplicació mòbil Google Analytics.

Els administradors d'organitzacions també poden veure l'historial de canvis de Google Marketing Platform.

L'historial de canvis permet fer un seguiment del següent:

• Quan es va fer un canvi.
  • Qui va fer el canvi.
  • Què es va canviar.

Per exemple, podeu veure fàcilment quan algú va enllaçar un compte nou a l'organització, va afegir o suprimir usuaris, o va canviar el nivell de servei d'un objecte o la data de finalització d'una comanda.

Mantenir un registre d'aquests canvis elimina la confusió sobre coses com un augment de la facturació, ja que en comptes de fer conjectures, podeu fer cerques a l'historial de canvis per veure quin dels administradors ha canviat el nivell de servei d'una propietat d'Estàndard a 360 o bé quin ha fet canvis als paràmetres de facturació.

A l'historial es poden consultar els canvis dels dos darrers anys.

Per a la vostra comoditat, us recomanem tenir com a mínim dos administradors de l'organització, però no gaires més.

El primer que heu de considerar abans de designar un administrador de l'organització és si es tracta d'una persona de confiança. Penseu que es podrà concedir permisos a si mateix i a altres usuaris, tant per a Google Marketing Platform, com per a tots els comptes de producte que hi estiguin enllaçats.

Quan enllaceu un compte de producte a Google Marketing Platform, tots els administradors de l'organització reben permisos d'administrador per al compte de producte. Per exemple, si hi enllaceu Google Analytics 360, els administradors de l'organització tenen automàticament la funció d'administrador a Analytics. Aquests permisos de la funció d'administrador de l'organització es mantenen mentre el compte de producte estigui enllaçat a Google Marketing Platform.

Un dels avantatges principals de la funció d'administrador de l'organització és poder recuperar l'accés perdut a un compte de producte. Per exemple, si perdeu l'accés a un compte d'Analytics 360 perquè l'únic administrador del compte deixa l'empresa, un administrador de l'organització pot definir altres usuaris com a administradors d'Analytics 360.

Seguiu aquests passos per garantir que sempre hi hagi algú amb accés a la funció d'administrador de l'organització en cas d'emergència:

1. Creeu un compte de Google expressament per a aquesta finalitat (p. ex., nomusuari@gmail.com).
  2. Afegiu el compte de Google a la funció d'administrador de l'organització.
  3. Gestioneu l'accés a la contrasenya d'aquest compte de Google.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!