Slik sikres nettrafikken din i Google Analytics

Sikkerhet og personvern er svært viktig for kundene våre, for kundenes sluttbrukere og for Google. Det er derfor avgjørende at JavaScript-bibliotekene og målingsdataene våre blir overført på en sikker måte. For å påse at overføringen er sikker bruker Google Analytics HSTS (HTTP Strict Transport Security). Dermed instrueres nettlesere som har støtte for HTTP over SSL (HTTPS), om å bruke den aktuelle krypteringsprotokollen for all kommunikasjon mellom sluttbrukere, nettsteder og tjenerne våre.

HTTPS-krypteringen påvirker all trafikk fra nettlesere som støttes. For å ivareta sikkerheten for kundene våre finnes det ingen metode for å velge bort HTTPS-kryptering av trafikken.

Nettstedeierne trenger ikke å foreta seg noe. Ingen endringer må gjøres. Alt som kreves for å kryptere trafikken din, blir gjort i Google Analytics.

Innvirkningen på trafikken mellom nettstedet ditt og Google Analytics-tjenerne

Kryptert trafikk kan bli blokkert av brannmurer av sikkerhetshensyn. Hvis sluttbrukere åpner nettstedet ditt når de bruker en brannmur som blokkerer HTTPS, kan ikke målingsdataene fra de aktuelle brukerne samles inn.