Els blocs d'anuncis de Google Ad Manager (GAM) en informes [versió beta]

Consulteu i creeu informes a Analytics utilitzant les dimensions del bloc d'anuncis de GAM.

La unitat atòmica de l'anàlisi a Google Analytics és la pàgina, mentre que Google Ad Manager acostuma a centrar-se en blocs d'anuncis i anuncis individuals. En traslladar blocs d'anuncis d'Ad Manager a Analytics, es crea una visió compartida de l'anàlisi, la comunicació i la capacitat d'acció. Utilitzar els blocs d'anuncis d'Ad Manager a Analytics permet als editors entendre les dades demogràfiques dels usuaris en blocs d'anuncis individuals.

Contingut d'aquest article:

Requisits previs

1. Google Analytics 360.
  2. Activar la integració de Google Ad Manager.

Casos d'ús

Tot i que cada editor és diferent, us indiquem algunes maneres d'utilitzar els blocs d'anuncis d'Ad Manager als informes:

• Analitzar demogràficament els blocs d'anuncis existents: es determina el grup demogràfic al qual es dirigeixen els blocs d'anuncis que els editors venen als anunciants.
  • Definir preus de manera encertada: tots els blocs d'anuncis haurien de tenir un preu similar? Pot ser que algunes seccions tinguin usuaris més valuosos?

Com funciona

Els blocs d'anuncis són una estructura jeràrquica que s'utilitza per segmentar l'inventari d'espais publicitaris disponibles. Google Ad Manager 360 inclou cinc nivells jeràrquics, mentre que Google Ad Manager n'inclou dos.

Un bloc d'anuncis es pot considerar un contenidor d'impressions d'anunci disponibles amb una estructura jeràrquica d'un màxim de cinc nivells. Per exemple, el lloc web d'un diari escrit en anglès pot tenir un bloc d'anuncis de nivell superior per a les seccions principals, com ara Sports (Esports), Finance (Finances) o Weather (Temps); un segon nivell de blocs d'anuncis per als diferents tipus d'esport, com ara Baseball (Beisbol), Football (Futbol) o Hockey (Hoquei); un tercer nivell de blocs d'anuncis per a les diferents lligues, com ara NFL o NCAA; un quart nivell de blocs d'anuncis per a Teams (Equips) i Scores (Puntuacions), i un cinquè nivell de blocs d'anuncis per a equips concrets (com els Giants o els Jets). D'aquesta manera, el diari pot dirigir els anuncis d'un anunciant a les seccions del seu lloc web en què l'usuari pugui estar més interessat.

Blocs d'anuncis en el lloc web d'un diari tradicional.

Dimensions secundàries addicionals

Els informes d'editors de Google Analytics (Comportament > Editor) inclouen sis dimensions secundàries noves.

1. Camí del bloc d'anuncis de GAM: mostra el camí complet del bloc d'anuncis que s'ha utilitzat per publicar impressions a Ad Manager. Cada nivell de dimensió desglossa les mètriques corresponents a aquell nivell jeràrquic.
  2. Bloc d'anuncis de primer nivell de GAM
  3. Bloc d'anuncis de segon nivell de GAM
  4. Bloc d'anuncis de tercer nivell de GAM
  5. Bloc d'anuncis de quart nivell de GAM
  6. Bloc d'anuncis de cinquè nivell de GAM

Al diagrama anterior, cada node s'assigna al bloc d'anuncis corresponent:

1. Ruta del bloc d'anuncis = Sports/Football/NFL/Teams/Giants
  2. Bloc d'anuncis de primer nivell = Sports
  3. Bloc d'anuncis de segon nivell = Football
  4. Bloc d'anuncis de tercer nivell = NFL
  5. Bloc d'anuncis de quart nivell = Teams
  6. Bloc d'anuncis de cinquè nivell = Giants

Les dimensions del bloc d'anuncis de GAM estan disponibles als informes de pàgines de l'editor i d'URL de referència de l'editor, així com als informes personalitzats de Google Analytics.

Exemple: mesurar l'efecte dels blocs d'anuncis en la interacció de l'usuari

Tot i que cada editor és diferent, us oferim un exemple de com podeu crear un informe personalitzat amb les dimensions de bloc d'anuncis de Google Ad Manager:

1. Creeu un informe personalitzat i incloeu, com a mètriques, Ingressos de GAM i Ingressos de GAM / 1.000 sessions.
  2. Incloeu una dimensió per al nivell inferior del bloc d'anuncis (el bloc d'anuncis de segon nivell de GAM si utilitzeu Ad Manager o el de cinquè nivell si utilitzeu Ad Manager 360).
  3. Executeu l'informe i proveu d'ordenar les dades tenint en compte una mètrica i després l'altra.

Alguns blocs d'anuncis tenen resultats molt bons pel que fa a Ingressos / 1000 sessions? Si és així, us recomanem que els mostreu a més usuaris, ja que generen bons ingressos i mantenen els usuaris més temps al lloc web.

Consultar informes d'Ad Manager

Quan hàgiu completat els passos anteriors, podreu veure les dades d'Ad Manager a Analytics. Només cal que inicieu la sessió al vostre compte de Google Analytics i trobareu els informes a Comportament > Editor. L'article sobre els informes d'Ad Manager inclou definicions de les mètriques que hi trobareu i exemples dels nous informes que veureu a Analytics.

Consideracions addicionals

1. El User ID no s'admet, per la qual cosa no es recomana que l'integreu al vostre codi de manera activa.
  2. Els anuncis d'Ad Manager de vídeo i en aplicacions mòbils no s'admeten durant la fase de llançament.