Mesurament d'Accelerated Mobile Pages (AMP)

Les pàgines Accelerated Mobile Pages necessiten una etiqueta de Google Analytics diferent

Accelerated Mobile Pages (AMP) és un format de pàgina de programari lliure destinat al web per a mòbils, que permet que les pàgines d'un lloc web es renderitzin de manera gairebé instantània als dispositius mòbils. Les pàgines AMP són semblants a les pàgines HTML i es carreguen en qualsevol navegador. Tanmateix, no podeu utilitzar analytics.js a les pàgines Accelerated Mobile Pages, de manera que es proporciona una etiqueta d'Analytics diferent per a aquest tipus de pàgines en concret.

La recollida de dades d'Analytics s'implementa com una capa que està per sobre del Measurement Protocol. Es generen identificadors d'usuaris de manera aleatòria i es desen a l'emmagatzematge local o a les galetes. Aquests identificadors es restableixen quan l'usuari esborra les galetes o l'emmagatzematge local. L'etiqueta AMP és compatible amb el truncament d'IP, tal com es descriu a l'article sobre l'emmascarament d'IP a Analytics. A les dades dels documents AMP sempre s'aplica l'emmascarament d'IP.

Analytics per a AMP és compatible amb el complement de desactivació de Google Analytics. Si s'instal·la el complement de desactivació, es desactiva la recollida de dades d'Analytics.

El format Accelerated Mobile Pages permet que els usuaris interaccionin amb contingut d'un sol editor en diversos llocs durant la mateixa sessió. Obteniu més informació sobre les mètriques basades en sessions que es recopilen en aquest tipus de pàgines.

Requisits

Per utilitzar Analytics en pàgines AMP, heu de:

Funcions i limitacions

AMP Analytics permet recopilar les dades següents:

• Dades de pàgines: domini, camí i títol de la pàgina
  • Dades d'usuaris: identificador de client i zona horària
  • Dades de navegació: URL de referència i identificador de pàgina visualitzada única
  • Dades de navegadors: amplada i alçada de la pantalla, i agent d'usuari
  • Dades d'interacció: amplada i alçada de la pàgina
  • Dades d'esdeveniment
Les funcions d'Analytics per a AMP són més limitades que les de la versió estàndard d'Analytics, però n'anirem afegint més amb el temps.

Consideracions addicionals

Recentment s'ha llançat l'API AMP Client ID de Google, que us permet millorar l'anàlisi d'usuaris en les pàgines difoses al vostre domini i en les pàgines AMP difoses als visualitzadors de Google. El contingut AMP, a més de difondre's a gran velocitat al vostre domini, també es difondrà directament mitjançant els visualitzadors de Google. Ara bé, si no feu servir l'API AMP Client ID de Google i feu que es difonguin pàgines en dos contextos com a mínim (als visualitzadors de Google i al vostre propi lloc web), es generaran diverses identitats per cada usuari únic que interaccioni amb el contingut en tots dos (o més) punts de contacte.

Anàlisi de pàgines de la memòria cau i d'un altre tipus

Si voleu entendre millor la manera com els usuaris interaccionen amb les pàgines AMP desades a la memòria cau, en comparació amb les del vostre propi domini, podeu seguir les instruccions que trobareu a continuació per enviar aquestes dades a Analytics mitjançant una dimensió personalitzada:

1. Afegiu una dimensió personalitzada nova a través de la interfície d'Analytics. Ha de ser una dimensió del nivell de petició de fitxer i heu d'anotar el número d'índex.
  2. Afegiu la configuració següent a l'etiqueta d'Analytics de les vostres pàgines AMP:

extraUrlParams: {
      'cd<index 1="" from="" step="">': '${ampdocHost}'
    }

Exemple: si l'índex és 5, la configuració serà:
    extraUrlParams: {
      'cd5': '${ampdocHost}'
    }

3. Reinicieu les pàgines AMP i veureu que el nom d'amfitrió flueix a la nova dimensió personalitzada.
  4. Un cop hàgiu reiniciat les pàgines AMP, podreu configurar un informe personalitzat amb la nova dimensió personalitzada o bé accedir a la dimensió des dels vostres processos d'informe habituals.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!