Sådan kan Analytics-stikprøvetagning og -behandling påvirke remarketingmålgrupper

Stikprøvetagning

Når du definerer en remarketingmålgruppe, føjes Analytics brugere til den pågældende målgruppe baseret på de kriterier, du vælger. Når du deler den pågældende målgruppe med Google Ads, får Google Ads en liste over brugere, der kan se dine remarketingannoncer.

Når Analytics bruger stikprøvetagning for at kunne udarbejde en rapport hurtigere, påvirker denne stikprøvetagning ikke remarketingmålgrupperne. Analytics har i dette tilfælde alle brugerdataene. Oplysningerne i rapporterne er en stikprøve af hele datasættet, men målgruppen er udfyldt baseret på alle dataene.

Hvis du imidlertid anvender stikprøvetagning via _setSampleRate (ga.js eller dc.js) eller sampleRate (analytics.js), ekskluderes en procentdel af brugerne fra dine Analytics-data, og de kan dermed heller ikke inkluderes i dine remarketingmålgrupper.

Behandling

For at kunne tilbyde optimal behandling for remarketingmålgrupper (remarketinglister i Google Ads) opretter Analytics to klasser af målgrupper og behandler hitdata for disse enten i realtid eller én gang om dagen. Analytics behandler remarketinglister på ejendomsniveau, så alle målgrupper for en ejendom behandles inden for samme plan.

Behandling i realtid

En udvidet periode på 180 dage, hvor alle remarketingmålgrupper på en Analytics-ejendom behandles i realtid, indledes, når du aktiverer remarketing.

Når du opretter en ny remarketingmålgruppe, indledes der en udvidet periode på 180 dage, hvor alle målgrupper på en Analytics-ejendom behandles i realtid.

Hvis en Analytics-ejendom indeholder mindst én remarketingmålgruppe, der i øjeblikket målrettes i en aktiv Google Ads-kampagne, behandles alle remarketingmålgrupper for ejendommen i realtid.

Der er også en udvidet periode på 180 dage, hvor alle remarketingmålgrupper på en ejendom behandles i realtid, der indledes på det sidste tidspunkt, der blev målrettet mod en målgruppe i en aktiv Google Ads-kampagne.

Daglig behandling

Når der ikke er blevet målrettet mod nogen af målgrupperne på en ejendom i en aktiv Google Ads-kampagne i mere end 180 dage, behandler Analytics disse målgrupper én gang om dagen.

Sådan påvirker behandlingen listestørrelsen

Målgrupper, der bruges som remarketinglister for søgeannoncer, og målgrupper, der bruges i displayannoncering, er underlagt forskellige betingelser, som de akkumulerer brugere under, og de kan derfor have et meget forskelligt antal brugere.

Søgeannoncering

I henhold til Googles privatlivspolitik er der kun et begrænset tidsrum, i hvilket Analytics kan føje brugere til målgrupper, der bruges som remarketinglister for søgeannoncer.

• Målgrupper, der behandles i realtid, akkumulerer brugere som forventet, da Analytics kan tilføje brugere i det tidsrum, der er tilladt i henhold til Googles privatlivspolitik.
  • Målgrupper, der behandles én gang om dagen, akkumulerer ikke brugere, da Analytics ikke kan tilføje brugere i det tidsrum, der er tilladt i henhold til Googles privatlivspolitik.

Displayannoncering

Remarketingmålgrupper, der bruges i dine kampagner på Displaynetværket, er ikke underlagt de samme politikbegrænsninger, og de akkumulerer brugere som forventet, uanset om de behandles i realtid eller på daglig basis.