Com el mostreig i el processament d'Analytics pot afectar els públics de remàrqueting

Mostreig

Quan definiu un públic de remàrqueting, Analytics hi afegeix usuaris en funció dels criteris que trieu. Quan compartiu aquest públic amb Google Ads, aquest producte disposa d'una llista d'usuaris a qui podeu mostrar els vostres anuncis de remàrqueting.

Quan Analytics aplica el mostreig per agilitar una consulta dels informes, aquest mostreig no afecta de cap manera els públics de remàrqueting. En aquest cas, Analytics té totes les dades d'usuari. La informació que s'ofereix als informes és una mostra del conjunt de totes les dades, mentre que el públic es crea a partir de totes les dades.

No obstant això, si apliqueu el mostreig mitjançant _setSampleRate (ga.js o dc.js) o sampleRate (analytics.js), un percentatge dels usuaris queda necessàriament exclòs de les vostres dades d'Analytics i, en conseqüència, de la possibilitat que s'inclogui als vostres públics de remàrqueting.

Processament

Per tal d'oferir un processament òptim per als públics de remàrqueting (també coneguts com "llistes de remàrqueting" a Google Ads), Analytics crea dos tipus de públics i en processa les dades de les peticions de fitxer, ja sigui en temps real o un cop al dia. Analytics processa els públics de remàrqueting al nivell de propietat, de manera que tots els públics d'una mateixa propietat es processen al mateix ritme.

Processament en temps real

Quan habiliteu el remàrqueting, s'inicia un període de gràcia de 180 dies durant el qual tots els públics de remàrqueting d'una propietat d'Analytics es processen en temps real.

Quan creeu un públic de remàrqueting, s'inicia un període de gràcia durant el qual tots els públics d'una propietat d'Analytics es processen en temps real.

Si una propietat d'Analytics inclou com a mínim un públic de remàrqueting a què actualment s'orienta una campanya de Google Ads, tots els públics de remàrqueting d'aquesta propietat es processaran en temps real.

També hi ha un període de gràcia de 180 dies durant el qual tots els públics de remàrqueting d'una propietat es processen en temps real i que s'inicia amb l'última vegada que una campanya de Google Ads activa s'ha orientat a un públic.

Processament diari

Si no s'orienta cap campanya de Google Ads activa a cap dels públics d'una propietat durant més de 180 dies, Analytics processa aquests públics un cop al dia.

Com el processament afecta la mida de la llista

Els públics que s'utilitzen com a llistes de remàrqueting per a anuncis de la cerca i els que s'utilitzen per a la publicitat de display estan subjectes a diverses condicions en què poden acumular usuaris i, per tant, tenir grans diferències en el volum d'usuaris.

Publicitat en cerques

La política de privadesa de Google proporciona un conjunt de regles mitjançant les quals, durant un període de temps limitat, Analytics pot afegir usuaris als públics que s'utilitzin com a llistes de remàrqueting per als anuncis de la cerca.

• Els públics que es processen en temps real acumulen usuaris de la manera esperada perquè Analytics pot afegir usuaris durant el període de temps que s'indica a la política de privadesa de Google.
  • Els públics que es processen un cop al dia no acumulen usuaris perquè Analytics no pot afegir usuaris durant el període de temps que s'indica a la política de privadesa de Google.

Publicitat de display

Els públics de remàrqueting que s'utilitzen a les campanyes de la Xarxa de Display no estan subjectes a les mateixes restriccions de privadesa i acumulen usuaris de la manera esperada, independentment de si es processen en temps real o diàriament.