Google Adsin sivustolinkit

Analysoi Google Adsin sivustolinkkien tehokkuutta.

Hankinta > Google Ads > Sivustolinkit -raportista näet kunkin Google Ads ‑tililläsi olevan sivustolinkin tehokkuuden.

Sivustolinkkien avulla käyttäjät pääsevät syvemmälle sivustollesi suoraan Google Ads ‑mainoksesta. Sivustolinkit näkyvät mainostesi tekstin alapuolella, ja niiden avulla käyttäjät löytävät etsimänsä sisällön sivustoltasi yhdellä klikkauksella. Sivustolinkit näkyvät Googlen hakutulosten ylä- ja alapuolella olevissa mainoksissa. Voit lisätä sivustolinkkejä Google Adsissa kampanjasi luomisen yhteydessä. Google Adsin Mainoslaajennukset-välilehdellä voit muokata linkin tekstiä ja URL-osoitteita ja näet, miten tehokkaita sivustolinkkejä sisältävät mainokset ovat.

Jos jokin sivustolinkki on merkittävästi muita tehokkaampi, voit käyttää sitä useassa paikassa Google Ads ‑tililläsi. Jos jokin sivustolinkin tehokkuus on puolestaan selvästi muita huonompi, kannattaa harkita kyseisen sivustolinkin korvaamista tai poistamista.

Analyticsin Sivustolinkit-raportti sisältää ainoastaan sivustolinkkien klikkaukset. Raportissa ei näy sen hakumainoksen otsikon klikkauksia, jossa sivustolinkki sijaitsee. Tämä eroaa Google Adsin sivustolinkkiraportoinnista. (Google Adsissa sivustolinkkitilastot sisältävät hakumainoksen kaikkien kohtien klikkaukset.)

Aiheeseen liittyviä resursseja

Lue lisätietoja sivustolinkkimainoslaajennuksista Google Adsin ohjekeskuksesta.