Analítica de trucades

Contingut d'aquest article:

Visió general

Tot i que el comerç electrònic s'ha tornat gairebé un autoservei, hi ha algunes categories de transaccions que es beneficien de la disponibilitat del contacte cara a cara. La funció Analítica de trucades us permet millorar l'eficàcia de les trucades en el camí de conversió.

Per implementar aquesta funció, heu de definir les opcions necessàries de la vostra propietat d'Analytics i afegir un fragment al codi de seguiment d'Analytics de cadascuna de les pàgines on es mostra el vostre número de telèfon.

El fragment mostra un número generat per Google que desvia les trucades a la vostra empresa. Les trucades que superen una durada determinada es consideren conversions.

Obteniu més informació sobre els requisits de la política sobre l'Analítica de trucades.

La funció Analítica de trucades mesura la manera en què els usuaris es beneficien en trobar el vostre número de telèfon a les vostres pàgines web mitjançant informes sobre les mètriques següents:

Mètrica Definició
Durada mitjana de la trucada Durada mitjana de les trucades al vostre número.
Ràtio de conversions de trucades Nombre de trucades dividit pel nombre de vegades que els usuaris han vist el vostre número en una pàgina.
Valor de conversions de trucada Valor acumulat de les conversions de trucada.
Conversions de trucada Nombre de trucades que han generat una conversió.
Percentatge de trucades Percentatge de trucades que han generat una conversió.
Trucades Nombre de trucades que els usuaris han fet al vostre número.
Trucades perdudes Nombre de trucades al vostre número que no s'han respost.
Sessions amb números de telèfon Nombre de sessions en què els usuaris han visualitzat una pàgina en què figurava el vostre número.

Informes

Els informes us permeten avaluar les mètriques anteriors en el context de dimensions diferents. Les dimensions poden variar d'un informe a un altre.

Visió general

Us permet consultar un resum de les trucades que rebeu com a resultat de mostrar un número de contacte a les vostres pàgines web.

Dades

Mètriques per cadascuna d'aquestes dimensions:

• Agrupació de canals predeterminada
  • Número del telèfon de destinació
  • Font
  • Mitjà
  • Font/Mitjà
  • Regió
  • Ciutat
  • Hora
  • Dia de la setmana

Adquisició

Us permet comparar fins a quin punt s'ajusten diversos canals en oferir als usuaris l'opció de trucar-vos per telèfon.

Dades

Mètriques per cadascuna d'aquestes dimensions:

• Agrupació de canals predeterminada
  • Número del telèfon de destinació
  • Font
  • Mitjà

Els segments no estan disponibles per a aquest informe.

Podeu fer la segmentació per canals de pagament a Adquisició > Google Ads > informe Campanyes.

Ubicació

Us permet consultar on s'originen les trucades i en quines àrees hi ha usuaris més receptius al contacte per telèfon.

Les dades d'ubicació només estan disponibles per als canals de pagament de Google que fan servir el model de darrer clic no directe. La vostra propietat d'Analytics ha d'estar enllaçada als vostres comptes de Google Ads, Search Ads 360 o Display & Video 360 per mostrar la informació geogràfica i les mètriques de trucades de les sessions atribuïdes a aquests canals.

Dades

Mètriques per cadascuna d'aquestes dimensions:

• Regió
  • Àrea metropolitana
  • Ciutat

Registre de trucades

Us permet consultar el rendiment relatiu de cadascun dels vostres números de destinació.

Dades

Mètriques per trucades individuals al número del telèfon de destinació.

Informes de Google Ads

Les mètriques d'Analítica de trucades estan disponibles com a una de les opcions de grup de mètriques als informes de Google Ads.

Requisits previs

Per poder utilitzar aquestes mètriques, cal que feu el següent:

• Utilitzar un número de telèfon dels EUA per a la vostra empresa.
  • Utilitzar l'etiqueta de Google per implementar el codi de mesurament.
  • Enllaçar els comptes de Google Ads i d'Analytics.

Configuració

Per implementar la funció Analítica de trucades, seguiu aquests passos:

• Definiu les opcions per a la propietat d'Analytics.
  • Actualitzeu el codi de mesurament d'Analytics amb el fragment de número de telèfon.

Definir les opcions per a una propietat

1. Inicieu la sessió al vostre compte d'Analytics.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la propietat en què vulgueu configurar la funció Analítica de trucades.
  3. A la columna Propietat, feu clic a Configuració del telèfon.
  4. Feu clic a + Número de destinació nou.
  5. Introduïu una etiqueta per al número de telèfon (p. ex., Vendes o Assistència tècnica).
  6. Introduïu el número de telèfon de l'empresa a què es desvien les trucades.

En cada pàgina que té el fragment de número de telèfon, el codi genera un número d'una sèrie de números de Google que desvien les trucades a la vostra empresa.
  7. Introduïu el nombre mínim de segons que hauria de durar una trucada per tal que es consideri una conversió.
  8. Si voleu, també podeu introduir un valor monetari per a la conversió.
  9. Feu clic a Desa.

Actualitzar un codi de mesurament d'Analytics

Hi ha dues situacions en què podeu actualitzar el codi de mesurament:

Als exemples següents, substituïu els números de telèfon de mostra i els identificadors d'Analytics i de Google Ads pels números i els identificadors reals.

Actualitzar les etiquetes gtag.js instal·lades en una pàgina web per implementar la funció Analítica de trucades

Afegiu el següent a l'etiqueta que ja teniu:

gtag('set', {
'phone_conversion_number': 'NUMERO_QUE_S_HA_DE_SUBSTITUIR',
'phone_conversion_country_code': 'CODI_DE_PAIS_QUE_S_HA_DE_SUBSTITUIR',
'phone_conversion_ids': ['IDENTIFICADOR_DE_MESURAMENT_DE_GA']
});

gtag('config', 'IDENTIFICADOR_DE_MESURAMENT_DE_GA'); // Nota: no cal que afegiu aquesta ordre de configuració si ja esteu mesurant aquesta propietat amb l'etiqueta de Google.

Actualitzar les etiquetes gtag.js instal·lades en una pàgina web per implementar la funció Analítica de trucades i les conversions de trucada des del lloc web de Google Ads

Afegiu el següent a l'etiqueta que ja teniu:

gtag('set', {
'phone_conversion_number': 'NUMERO_QUE_S_HA_DE_SUBSTITUIR',
'phone_conversion_country_code': 'CODI_DE_PAIS_QUE_S_HA_DE_SUBSTITUIR',
'phone_conversion_ids': ['IDENTIFICADOR_DE_CONVERSIO_D_AW/ETIQUETA_DE_CONVERSIO', 'IDENTIFICADOR_DE_MESURAMENT_DE_GA']
});

gtag('config', 'IDENTIFICADOR_DE_MESURAMENT_DE_GA');
gtag('config', 'IDENTIFICADOR_DE_CONVERSIO_D_AW');

Per exemple:

gtag('set', {
'phone_conversion_number': '1-800-123-4567',
'phone_conversion_country_code': 'EUA',
'phone_conversion_ids': ['AW-123456789/aBcDeFgHiJkL', 'UA-012345678-1']
});

gtag('config', 'UA-012345678-1');
gtag('config', 'AW-123456789');
El valor del paràmetre phone_conversion_number ha de ser exactament el mateix que el número de telèfon que figura al lloc web.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!