Kom igång med Tag Assistant Recordings

Följ de här stegen när du snabbt vill komma igång med Google Tag Assistant Recordings.
Innehåll i artikeln:

Installera Google Tag Assistant

Google Tag Assistant Recordings ingår i Chrome-tillägget Google Tag Assistant.

Hämta Google Tag Assistant

Spela in och analysera ett flöde

• 1 Öppna en sida som inleder navigeringen till din webbplats.
    Google Sök-sidan
  • 2 Klicka på ikonen Google Tag Assistant.
    Google Tag Assistant-ikon
  • 3 Klicka på RECORD.
    Resultatsidan i Google Tag Assistant
  • 4 Hämta startsidan på nytt så att inspelningen av sidan startar.
    Hämta startsidan på nytt
  • 5 Navigera genom ett flöde av sidor och åtgärder som du vill analysera.
    Dynamisk e-handelssida
  • 6 Klicka på ikonen Google Tag Assistant en gång till och klicka på STOP.
    Google Tag Assistant stop recording button
  • 7 Klicka på Show Full Report.
    Knappen Show Full Report i Google Tag Assistant
  • 8 Klicka på fliken GOOGLE ANALYTICS REPORT.
    Analytics-rapport i Google Tag Assistant Recordings
  • 9 Välj en eller flera vyer.
    Google Tag Assistant Recordings select view screen
  • 10 Läs varningsmeddelandena i rapporten.
    Översiktssida för Google Tag Assistant Recordings
  • 11 Gör eventuella ändringar i Analytics-inställningarna och klicka på Update Report så att du ser resultatet.
    Menyn Update Report i Google Tag Assistant Recordings