Aan de slag met Tag Assistant Recordings

Volg deze stappen om snel aan de slag te gaan met Google Tag Assistant Recordings.
In dit artikel vindt u informatie over het volgende:

Google Tag Assistant installeren

Google Tag Assistant Recordings maakt deel uit van de Chrome-extensie Google Tag Assistant.

Google Tag Assistant downloaden

Een flow opnemen en analyseren

• 1 Ga naar een pagina waarop het traject naar uw site begint.
    Zoekpagina van Google
  • 2 Klik op het Google Tag Assistant-pictogram.
    Google Tag Assistant-pictogram
  • 3 Klik op RECORD (OPNEMEN).
    Resultatenpagina van Google Tag Assistant
  • 4 Als u de opname op die pagina wilt beginnen, moet u deze opnieuw laden.
    De startpagina opnieuw laden
  • 5 Navigeer door een belangrijke flow met pagina's en acties.
    Dynamische e-commercepagina
  • 6 Klik nogmaals op het Google Tag Assistant-pictogram en klik vervolgens op STOP (STOPPEN).
    Google Tag Assistant stop recording button
  • 7 Klik op de knop Show Full Report (Volledig rapport weergeven).
    Google Tag Assistant-knop Show Full Report (Volledig rapport weergeven)
  • 8 Selecteer het tabblad GOOGLE ANALYTICS REPORT (GOOGLE ANALYTICS-RAPPORT).
    Google Tag Assistant Recordings Analytics-rapport
  • 9 Selecteer een of meer weergaven.
    Google Tag Assistant Recordings select view screen
  • 10 Zoek in het rapport naar meldingen.
    Overzichtspagina van Google Tag Assistant Recordings
  • 11 Breng wijzigingen in uw Analytics-instellingen aan en klik vervolgens op Update Report (Rapport updaten) om alle resultaten weer te geven.
    Google Tag Assistant Recordings-menu voor het updaten van het rapport