Tämä artikkeli koskee Universal Analytics ‐mittauskokonaisuuksia, jotka eivät enää käsittele dataa 1.7.2023 alkaen (Analytics 360 ‐mittauskokonaisuudet: 1.10.2023 alkaen). Siirry käyttämään Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuutta, jos et ole vielä tehnyt niin.

Tag Assistant -tallenteiden käytön aloittaminen

Näitä vaiheita noudattamalla pääset nopeasti alkuun Google Tag Assistant -tallenteiden käytössä.
Tässä artikkelissa:

Google Tag Assistantin asentaminen

Google Tag Assistant -tallenteet sisältyy Chromen Google Tag Assistant -laajennukseen.

Hanki Google Tag Assistant

Reitin tallentaminen ja analysoiminen

• 1 Siirry sivulle, josta sivustollesi kuljettava reitti alkaa.
    Googlen hakusivu
  • 2 Klikkaa Google Tag Assistant -kuvaketta.
    Google Tag Assistant -kuvake
  • 3 Klikkaa RECORD (TALLENNA).
    Google Tag Assistant -tulossivu
  • 4 Lataa uudelleen aloitussivu, jotta sivulla tallentaminen voidaan aloittaa.
    Aloitussivua ladataan uudelleen
  • 5 Siirry sellaisen sivuja ja toimintoja sisältävän reitin läpi, jonka katsot tärkeäksi.
    Dynaaminen verkkokaupan sivu
  • 6 Klikkaa Google Tag Assistant -kuvaketta ja valitse STOP (LOPETA).
    Google Tag Assistant stop recording button
  • 7 Klikkaa Show Full Report (Näytä koko raportti).
    Google Tag Assistantin Näytä koko raportti -painike
  • 8 Valitse GOOGLE ANALYTICS REPORT (GOOGLE ANALYTICS -RAPORTTI) -välilehti.
    Google Tag Assistant -tallenteiden analytiikkaraportti
  • 9 Valitse vähintään yksi näkymä.
    Google Tag Assistant Recordings select view screen
  • 10 Tutki raporttia ja etsi siitä ilmoitusviestejä.
    Google Tag Assistant -tallenteiden yhteenvetosivu
  • 11 Tee muutoksia Analytics -asetuksiin. Valitse Update Report (Päivitä raportti), kun haluat nähdä tulokset.
    Google Tag Assistant -tallenteiden raportinpäivitysvalikko