Utilitzar Tag Assistant Recordings

Descobriu com instal·lar, configurar i utilitzar Google Tag Assistant Recordings.
Contingut d'aquest article:

Instal·lar o desinstal·lar Google Tag Assistant

Google Tag Assistant Recordings forma part de l'extensió de Google Tag Assistant per a Chrome.

Obteniu Google Tag Assistant

Ja ho he instal·lat. I ara què passa?

Quan hàgiu instal·lat Google Tag Assistant, se'n mostrarà la icona a la barra d'extensions del navegador Chrome: Google Tag Assistant Recordings icon

A partir d'aquest moment, Google Tag Assistant analitzarà les etiquetes de cada pàgina que visiteu. Tingueu en compte que la icona de l'extensió pot canviar de color i mostrar diferents números en funció de les etiquetes que trobi. Per exemple, en una pàgina que tingui una única etiqueta amb un error, l'extensió es mostrarà de color vermell amb el número 1: Google Tag Assistant Recordings icon with error

Google Tag Assistant no fa el seguiment de la vostra activitat en línia; només examina les etiquetes de les pàgines que visiteu i us n'ensenya els resultats (ningú més els veu). Per obtenir més informació, consulteu la secció Sobre Google Tag Assistant Recordings > Privadesa.

Treure o desactivar Google Tag Assistant

Per treure l'extensió de Google Tag Assistant, feu clic amb el botó dret a la icona i seleccioneu Suprimeix de Chrome. També podeu suprimir o desactivar l'extensió des de la pàgina "Extensions" de Chrome:

1. Seleccioneu Finestra > Extensions.
  2. Cerqueu l'extensió Tag Assistant (by Google).
  3. Desactiveu la casella Activada per desactivar l'extensió. Feu clic a la icona de paperera per suprimir-la.

Enregistrar un flux

Enregistrar un flux us ajuda a validar si el seguiment que fa Analytics al vostre lloc funciona tal com esperàveu. Trieu un conjunt de passos importants que vulgueu enregistrar. Normalment, aquests passos inclouen pàgines del lloc. També podeu incloure pàgines d'altres llocs des d'on els usuaris puguin iniciar una visita al vostre lloc, com ara google.com, o bé un lloc de tercers amb un anunci que enllaci amb el vostre lloc. Per exemple, si teniu un lloc de comerç electrònic, navegueu per les pàgines i seguiu els passos necessaris per seleccionar un producte, fer una comanda o efectuar un pagament. Si l'objectiu del vostre lloc és generar contactes, seguiu el procés de navegació pertinent i subscriviu-vos al butlletí de notícies promocionals.

Abans de començar l'enregistrament, trieu la pàgina d'inici adequada. Pot ser una pàgina del vostre lloc, però us recomanem que comenceu des d'un lloc de tercers, com ara la Cerca de Google, Facebook o Yahoo!, on un usuari podria trobar un enllaç al vostre lloc. Inicieu l'enregistrament i torneu a carregar la pàgina actual per tal que Google Tag Assistant Recordings en pugui capturar les etiquetes i les accions. A continuació, navegueu pel flux que vulgueu enregistrar. Quan hàgiu acabat, finalitzeu l'enregistrament i consulteu-ne els resultats als informes de Google Tag Assistant Recordings.

Iniciar l'enregistrament

1. Feu clic a la icona de l'extensió a la barra d'eines de les extensions de Chrome.
  2. A l'extrem inferior esquerre de la finestra de Google Tag Assistant, feu clic a Record.
  3. La icona de Google Tag Assistant canviarà per indicar que l'enregistrament està activat.
  4. Comenceu a navegar pel flux.

Si el flux ha d'obrir una pàgina en una altra pestanya o en una altra finestra, activeu la casella Follow recording when link opens a new tab. Si no l'activeu, aquesta pàgina no s'enregistrarà i haureu de tornar a la pestanya o a la finestra original per continuar o finalitzar l'enregistrament.

Finalitzar l'enregistrament

1. Feu clic a la icona de l'extensió a la barra d'eines de les extensions de Chrome.
  2. A l'extrem inferior esquerre de la finestra de Google Tag Assistant, feu clic a STOP.

Quan finalitzeu un enregistrament, la finestra de Google Tag Assistant Recordings mostrarà l'Informe d'anàlisi, un resum del nombre de pàgines enregistrades i del nombre d'etiquetes activades.

Per conèixer més detalls sobre l'enregistrament, feu clic a Show Full Report. Seleccioneu l'informe que vulgueu consultar detalladament.

Si voleu continuar afegint dades a l'enregistrament del flux actual, feu clic a Resume Recording.

Informe de Tag Assistant

L'informe de Tag Assistant mostra totes les etiquetes que s'han activat en totes les pàgines que heu visitat durant la sessió d'enregistrament. Les opcions del tauler de l'esquerra us permeten fer el següent:

Filtrar per etiquetes

Activeu les caselles de selecció dels comptes que trobeu durant l'enregistrament per amagar-ne o mostrar-ne les etiquetes.

Detalls

Seleccioneu Detailed View per mostrar informació addicional a la secció d'etiquetes de l'informe, com ara la versió del codi de seguiment de Analytics i la informació de les galetes.

Desplegar o replegar pàgines i etiquetes

Per mostrar o amagar els detalls de totes les pàgines i les etiquetes que hàgiu visitat, feu clic a les icones de signe més o menys.  Expand iconCollapse icon

Mostrar o amagar sol·licituds ignorades

Podeu marcar pàgines senceres o problemes concrets com a ignorats i, després, utilitzar aquesta opció per mostrar-los o amagar-los.

Per ignorar una pàgina sencera, passeu el cursor per sobre d'una targeta de "Càrrega de la pàgina" i feu clic a la icona de signe menys per afegir aquesta pàgina a la llista d'elements ignorats. Per marcar un problema com a ignorat, feu clic a la icona de signe menys que hi ha al costat a la secció de detalls.

Tingueu en compte que Analytics continuarà processant les pàgines ignorades i les inclourà als informes.

Pàgines enregistrades

El cos principal de l'informe conté una o diverses targetes que mostren els detalls de les etiquetes que s'han trobat en cada pàgina visitada durant l'enregistrament. Feu clic a la icona de signe més per desplegar una targeta i veure els detalls d'una pàgina, així com els errors que s'hi hagin trobat.

Detalls sobre les càrregues de la pàgina

El tauler Page loads consta dels camps següents:

Camp Significat
URL URL de la pàgina carregada
Temps Data i hora en què s'ha carregat la pàgina
Etiquetes Nombre d'etiquetes que s'han trobat en aquesta pàgina, així com el nombre d'errors detectats (els advertiments i els suggeriments no compten; només els errors greus)
Càrrega de la pàgina Temps que ha trigat la pàgina a carregar-se completament

Detalls i missatges sobre les etiquetes

Les etiquetes que es troben a la pàgina enregistrada es mostren juntament amb els detalls corresponents. Els missatges d'etiquetes i d'errors s'identifiquen amb codis de colors per indicar els diferents tipus de problemes o d'incidències que s'han detectat:

• Una icona d'etiqueta o un missatge de color verd vol dir que no s'ha trobat cap error a l'etiqueta.
  • Una icona d'etiqueta o un missatge de color blau vol dir que s'ha trobat una etiqueta que conté errors d'implementació lleus o que hi ha disponibles suggeriments per millorar l'etiquetatge del vostre lloc.
  • Una icona d'etiqueta o un missatge de color groc us adverteix que la implementació pot generar resultats inesperats.
  • Una icona d'etiqueta o un missatge de color vermell vol dir que s'ha trobat una etiqueta amb errors d'implementació greus. pot ser que l'etiqueta no funcioni correctament i que això faci que faltin dades a l'informe o que aquestes siguin errònies.

Passeu el cursor per sobre d'un missatge d'error per mostrar una descripció emergent amb més informació sobre el missatge. També podeu utilitzar la icona ? (ajuda) per obtenir encara més informació. Feu clic a la icona de signe menys per afegir aquest error a la llista d'elements ignorats.

Informe de Analytics

Feu clic a la pestanya GOOGLE ANALYTICS per veure els resultats de l'enregistrament referents específicament a Analytics. Aquest informe proporciona una anàlisi detallada de la implementació de Analytics mostrant-vos un exemple aproximat de l'aspecte que tindria l'informe amb les dades enregistrades en aquesta visualització. Tingueu en compte que, per consultar les dades a l'informe, cal que tingueu permís per accedir a aquestes propietats i visualitzacions.

L'informe de Analytics també pot detectar problemes o errors com alguns dels que s'enumeren en aquesta llista:

• identificadors de Google Ads perduts
  • sessions interrompudes entre dominis
  • límit de peticions de fitxer superat
  • peticions de fitxer enviades tard en una pàgina
  • peticions de fitxer duplicades
  • dimensions, mètriques o variables personalitzades no vàlides
  • pàgines sense algunes etiquetes
  • esdeveniments no vàlids
  • conversions que falten
  • User ID que falten
  • filtres no vàlids
  • objectius no vàlids

Consulteu la llista de les diferents alertes i el seu significat.

Les opcions del tauler de l'esquerra us permeten fer el següent:

Actualitzar

Podeu torneu a reproduir l'enregistrament que teniu carregat ara mateix amb la configuració de Analytics. Això us permetrà fer canvis a la configuració del lloc o de Analytics i veure ràpidament com afecten les peticions de fitxer recopilades.

Triar una propietat i visualitzacions

Podeu seleccionar la propietat i les visualitzacions de Analytics que vulgueu incloure a l'informe.

Canviar la ubicació

Aquesta secció mostra la informació de la ubicació seleccionada actualment. Per definir una altra ubicació, feu clic a Change. Podeu proporcionar una adreça IP, una ubicació geogràfica o bé no utilitzar cap ubicació. Això us permetrà provar la configuració basada en la ubicació, com ara els filtres d'IP.

Obrir l'enregistrament

Podeu importar l'enregistrament d'un fitxer .HARZ.

El format de fitxer HAR (HTTP Archive) és una manera estàndard d'enregistrar la informació d'una sessió HTTP (.HARZ és un fitxer HAR comprimit.) Aquest format serveix per emmagatzemar una sessió de Google Tag Assistant Recordings. Podeu crear fitxers HAR en altres navegadors que no siguin Chrome mitjançant l'eina HttpWatch.

Nota: l'enregistrament que importeu substituirà el que es mostri actualment a la pestanya "Analytics report".

Desar un enregistrament

Podeu desar l'enregistrament actual en un fitxer .HARZ.

Podeu imprimir l'informe actual a la vostra impressora.

Detalls

Les opcions de la secció "Details" despleguen o repleguen el tipus d'informació seleccionat a l'apartat "Flow" de l'informe. Per exemple, podeu fer clic a + Page Loads per desplegar tots els detalls de les càrregues de la pàgina a la secció "Flow" i fer clic a - Page Loads per replegar-los.

Anar a una secció

Podeu anar directament a la secció que us interessi de l'informe.

Interpretar l'informe de Analytics

L'informe de Analytics consta de diverses seccions la funció de les quals, en la majoria dels casos, és prou evident:

Resum de l'enregistrament

Aquesta secció ofereix una visió general de l'enregistrament actual. La informació proporcionada consta dels camps següents:

Camp Significat
Temps d'enregistrament Data i hora en què ha començat l'enregistrament
Ubicació Adreça IP o ubicació geogràfica que ha enviat el vostre navegador. Podeu substituir aquesta ubicació amb l'opció Change Location.
Total de càrregues de la pàgina Nombre de pàgines que ha carregat el navegador durant la sessió d'enregistrament
Codis de seguiment Nombre de codis de seguiment de Analytics que s'han trobat durant la sessió d'enregistrament. Aquest camp també indica el nombre de propietats de Analytics a què teniu accés.
Propietat seleccionada Propietat de Analytics que es mostra en aquest moment

Alertes

A continuació s'indiquen els problemes que poden sorgir durant l'enregistrament:

• Una icona groga vol dir que Google Tag Assistant Recordings ha detectat un error d'implementació lleu, que pot afectar o no les mètriques i les dades del vostre lloc.
  • Una icona vermella vol dir que Google Tag Assistant Recordings ha detectat un error d'implementació greu que s'ha de corregir al més aviat possible.

Feu clic en un missatge d'alerta per veure en quin punt del flux de l'enregistrament s'ha produït l'error i consultar més detalls sobre l'alerta.

Veure diverses alertes repetides

Quan es troben diverses alertes del mateix tipus, Google Tag Assistant Recordings només en mostra les primeres. Per veure la resta d'alertes, feu clic a la icona de signe més que hi ha al final del missatge. Per tornar a replegar-les, feu clic a la icona de signe menys.

Resum de visualitzacions

La secció de visualitzacions mostra les dades seleccionades dels informes de Analytics següents: Adquisició, Comportament i Conversions. En aquesta secció, podeu veure una aproximació de com es mostrarien les peticions de fitxer de les pàgines que heu enregistrat a les visualitzacions de Analytics seleccionades si aquestes peticions s'enviessin a Analytics.

Per exemple, a la secció Adquisició podeu veure si les dimensions de campanya "Font" i "Mitjà" s'estan emplenant correctament. A la secció Comportament podeu comprovar si els filtres s'apliquen correctament a l'URI del contingut. Per últim, la secció Conversions us pot ajudar a validar la configuració dels vostres objectius. Si les dades d'aquestes seccions no són com esperàveu, reviseu els detalls de l'apartat "Flux" que trobareu a continuació per resoldre el problema en qüestió.

NOTA: les dades que es mostren en aquest informe es generen a partir d'una emulació del processament de peticions de fitxer de Analytics. És possible que hi hagi discrepàncies entre l'informe de Google Tag Assistant Recordings i les dades que es mostrin a Analytics. Per exemple, l'informe de Google Tag Assistant Recordings no inclou les dades dels comptes de Google Ads enllaçats.

Flux

Aquesta secció és clau per a l'informe de Google Tag Assistant Recordings: podeu consultar-hi cada una de les pàgines carregades, així com les peticions de fitxer i els esdeveniments corresponents. Feu servir aquesta informació per identificar els problemes amb la vostra configuració de Analytics i poder resoldre'ls.

Per desplegar o replegar una càrrega de la pàgina concreta, feu clic a les icones de signe més i menys d'aquesta secció. Podeu desplegar o replegar totes les dades de l'informe amb les opcions que trobareu a l'apartat Details del tauler de l'esquerra de l'informe.

Detalls sobre les càrregues de la pàgina

El tauler Page loads consta dels camps següents:

Camp Significat
Redirecció URL de la pàgina d'origen si la càrrega de la pàgina s'ha produït com a conseqüència d'una redirecció
URL URL de la pàgina carregada
Temps Hora en què s'ha produït la càrrega de la pàgina. La càrrega de la pàgina 1 representa el punt de partida de la càrrega i se'n registra la data i l'hora. Pel que fa a la resta de càrregues de la pàgina posteriors, aquest camp indica el temps que ha transcorregut des que s'ha produït la càrrega de la pàgina 1.
Peticions de fitxer Nombre de peticions de fitxer que ha generat aquesta càrrega de la pàgina i nombre de propietats que reben aquestes peticions

Detalls sobre les peticions de fitxer

El tauler Page hits consta dels camps següents:

Camp Significat
Temps Temps que ha transcorregut des que s'ha produït la càrrega de la pàgina 1
URL de la petició de fitxer URL de la petició de fitxer que s'ha enviat a Analytics. Si necessiteu veure l'URL complet, feu clic a la icona de signe més
Propietat de Analytics Propietat de Analytics que rep la petició de fitxer
Número de petició de fitxer dins la sessió Número (índex) seqüencial de la petició de fitxer d'aquesta sessió
Títol Títol de la pàgina
URI URI de la petició de fitxer enviada que s'emmagatzema a Analytics
Nom d’amfitrió Nom d'amfitrió de la petició de fitxer que s'emmagatzema a Analytics
Dimensions personalitzades Valors de les dimensions o mètriques personalitzades que ha definit la petició de fitxer

Detalls sobre les visites d'esdeveniment

El tauler Event hits consta dels mateixos camps que les peticions de fitxer de la pàgina, així com dels valors definits per l'usuari per als camps relacionats amb l'esdeveniment: Categoria, Acció, Etiqueta i Valor.

Obteniu més informació sobre els esdeveniments a Analytics.

Detalls sobre altres peticions de fitxer

Aquesta secció recull la resta de tipus de peticions de fitxer. Per exemple, les peticions de fitxer de Google Marketing Platform, les de vídeo, les socials i les definides per l'usuari es mostrarien aquí (si n'hi ha cap).

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!