Tilsidesættelse af automatisk tagging i Campaign Manager 360/Display & Video 360

Brug tilpassede UTM-værdier for klikdata.
Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.

Denne funktion er tilgængelig for brugere, der har valgt integration af Campaign Manager 360 og/eller integration af Display & Video 360-rapportering i Analytics.

Indgående data fra Campaign Manager 360 og Display & Video 360 tagges som standard på følgende måde:

• Campaign Manager 360:
    • source=dfa (utm_source-parameter)
    • medium=cpm (undtagen Search Ads 360-trafik fra Campaign Manager 360) (utm_medium parameter)
    • campaign=CM360-kampagnenavn (utm_campaign-parameter)
  • Display & Video 360:
    • source=dbm (utm_source-parameter)
    • medium=cpm (utm_medium-parameter)

Du kan bruge funktionen til tilsidesættelse af automatisk tagging til manuelt at indstille kilde, medium og kampagne ved hjælp af tilpassede værdier. Kilde/medium kan f.eks. ændres fra dfa/cpm til eksempel.dk/nyhedsbrev.

Hvis du aktiverer funktionen til tilsidesættelse af automatisk tagging, men ikke angiver en tilpasset værdi, anvender Analytics standardværdien. Hvis du f.eks. bruger en tilpasset værdi for utm_source, men ikke for utm_medium, anvender Analytics standardværdien for utm_medium.

Husk! Hvis du ændrer værdierne for kilde/medium for Campaign Manager/Display & Video 360-data, klassificeres de pågældende data muligvis ikke automatisk som Display i din standardkanalgruppering. Under disse omstændigheder skal du redigere din kanalgruppering for at sikre, at dataene vises på den ønskede kanal.

Du kan også bruge tilpassede værdier for kilde, medium og kampagne for at klassificere kliktrafik, der hører til specifikke kanaler i din standardkanalgruppering og din MKT-kanalgruppering.

Bemærk!
  • Denne tilsidesættelsesfunktion gælder kun for data om klik og altså ikke for data om eksponeringer.
  • Rapporterne Anskaffelse > Google Marketing Platform (som omfatter rapporterne Campaign Manager 360 og Display & Video 360) er ikke berørt af denne tilsidesættelsesfunktion. I disse rapporter bruges de automatisk taggede værdier.

Sådan slår du tilsidesættelse af automatisk tagging til:

Du skal have rollen Redaktør for at redigere ejendomsindstillinger.

1. Log ind på Google Analytics..
    Bemærk! Du kan også åbne Analytics fra din Google Ads-konto. Klik på fanen Værktøjer, vælg Analytics, og følg derefter resten af denne vejledning.
  2. Klik på Administrator, og gå til den ejendom, du vil redigere indstillinger for.
  3. Klik på Ejendomsindstillinger i kolonnen EJENDOM.
  4. Udvid Avancerede indstillinger.
  5. Vælg Tillad, at manuel tagging (UTM-værdier) tilsidesætter automatisk tagging (DCLID-værdier).
  6. Klik på Gem.