Substitució de l'etiquetatge automàtic a Campaign Manager 360 / Display & Video 360

Utilitzeu valors UTM personalitzats per obtenir dades de clics.
Aquesta funció només està disponible a Google Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

Aquesta funció està disponible per als usuaris que han aprofitat els avantatges de la integració de Campaign Manager 360 o la integració d'informes de Display & Video 360 a Analytics.

De manera predeterminada, les dades procedents de Campaign Manager 360 i Display & Video 360 s'etiqueten tal com s'explica a continuació:

• Campaign Manager 360:
    • source=dfa (utm_source parameter)
    • medium=cpm (excepte el trànsit de Search Ads 360 procedent de Campaign Manager 360) (paràmetre utm_medium)
    • campaign=nom de la campanya de CM360 (paràmetre utm_campaign)
  • Display & Video 360:
    • source=dbm (paràmetre utm_source)
    • medium=cpm (paràmetre utm_medium)

Podeu utilitzar la funció de substitució de l'etiquetatge automàtic per definir la font, el mitjà i la campanya mitjançant valors personalitzats. Per exemple, la font/mitjà pot canviar de dfa/cpm a example.com/butlletidinformacio.

Si activeu la funció de substitució de l'etiquetatge automàtic però no especifiqueu un valor personalitzat, Analytics aplicarà el valor predeterminat. Per exemple, si utilitzeu un valor personalitzat per al paràmetre utm_source però no per al paràmetre utm_medium, Analytics aplicarà el valor predeterminat a utm_medium.

Tingueu en compte que, si canvieu els valors de la font i el mitjà a les dades de Campaign Manager 360 o Display & Video 360, pot ser que aquestes dades no es classifiquin automàticament com a Display a l'agrupació de canals predeterminada. En aquest cas, hauríeu d'editar la vostra agrupació de canals per assegurar-vos que les dades es mostrin al canal que voleu.

També podeu utilitzar els valors personalitzats de la font, del mitjà i de la campanya per classificar el trànsit de clics com a pertanyent a canals específics de l'agrupació de canals predeterminada i de l'agrupació de canals MCF.

Notes:
  • Aquesta funció de substitució només s'aplica a les dades de clics i no a les dades d'impressions.
  • Els informes ubicats a Adquisició > Google Marketing Platform (que inclouen els informes de Campaign Manager 360 i Display & Video 360) no es veuen afectats per aquesta funció de substitució, ja que fan servir valors etiquetats automàticament.

Per desactivar la substitució de l'etiquetatge automàtic, seguiu els passos que s'indiquen a continuació:

Per editar la configuració d'una propietat, cal tenir la funció d'editor.

1. Inicieu la sessió a Google Analytics..
    Nota: també podeu obrir ràpidament Analytics des del compte de Google Ads. Feu clic a la pestanya Eines, seleccioneu Analytics i seguiu la resta d'instruccions que us indiquem a continuació.
  2. Feu clic a Administrador i accediu a la propietat la configuració de la qual vulgueu canviar.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Configuració de la propietat.
  4. Desplegueu el menú Configuració avançada.
  5. Seleccioneu Permet que l'etiquetatge manual (valors UTM) substitueixi l'etiquetatge automàtic (valors DCLID).
  6. Feu clic a Desa.