Om postbacks for mobilapper i Analytics

Ping et annonsenettverk når Analytics oppdager en appinstallasjon eller en konvertering i en app.

Med postbacks kan Analytics pinge et annonsenettverk når det oppdager en appinstallasjon eller en konvertering i en app, for eksempel en transaksjon. Med postbacks optimaliseres plattformene for annonselevering, og det blir mulig å sende tilbakemeldinger som er nyttige for hele økosystemet for mobilannonser.

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

Bakgrunn

I Analytics tilbys installasjonssporing for mobilapper slik at du kan spore hvor effektive appkampanjene er, og få innsikt i hvor brukerne av appen kommer fra.

iTunes har ikke noe som tilsvarer Google Play-henvisninger, så utviklere er avhengige av mobilannonsenettverk for å videresende iOS-identifikatoren for annonsering (iOS Identifier for Advertising – IDFA) til Analytics for å måle konverteringssporing for installasjoner. Analytics samarbeider med ledende mobilannonsenettverk om å måle appinstallasjoner, konverteringer og andre mål.

Fordeler med postbacks

• Hjelper annonsenettverk å optimalisere annonsekampanjene.
  • Fører til bedre kvalitet på annonsene.
  • Gir mer effektiv CPA for apputviklere.
  • Gjør at utviklere kan optimalisere annonsekostnadene.

Slik fungerer postbacks

1. Brukeren klikker på en annonsekampanje i app A for installasjon av app B.
  2. Viderekobling: annonsenettverket fyller ut IDFA og sender klienten til Analytics. Hvis brukeren har Android, bruker Analytics henvisningsadressen for å hente attribusjonsinformasjonen.
  3. Analytics fjerner IDFA og andre parametere, og viderekobler brukeren til App Store.
  4. Brukeren installerer og tar i bruk app B, som benytter Analytics SDK.
  5. Utvikleren ser installasjonen fra App Store i Analytics.
  6. Analytics sender en postback med all nødvendig informasjon til nettverket konverteringen ble tilskrevet.

A flow diagram of how Postbacks work