Mobiilisovellusta koskevat takaisinlähetykset Analyticsissa

Mainontaverkostoon voidaan lähettää ping-kutsu, kun Analytics havaitsee sovellusasennuksen tai sovelluksen sisäisen konversion.

Takaisinlähetysten avulla Analytics voi lähettää ping-kutsun mainontaverkostoon havaittuaan sovellusasennuksen tai sovelluksen sisäisen konversion, kuten tietyn tapahtuman. Takaisinlähetykset edesauttavat mainosten näyttöalustojen optimointia ja luovat arvokkaan palautesilmukan, joka tukee koko mobiilimainosten ekosysteemiä.

Artikkelin aiheet:

Tausta

Analytics sisältää mobiilisovellusten asennusten seurannan. Tämän toiminnon avulla voit mitata mobiilisovelluskampanjoidesi tehokkuutta ja selvittää, mistä sovelluksesi käyttäjät tulevat.

iTunesissa ei ole Google Play ‑viittausten kaltaista ominaisuutta. Jos kehittäjä haluaa seurata asennuskonversioita, hänen on välitettävä iOS:n mainontatunniste (IDFA) Analyticsiin mobiilimainontaverkostojen kautta. Analytics tekee yhteistyötä johtavien mobiilimainontaverkostojen kanssa, jotta sovellusasennusten, konversioiden ja muiden tavoitteiden mittaaminen on mahdollista.

Takaisinlähetysten edut

• Mainoskampanjoiden optimointi mainosverkostoissa on entistä helpompaa.
  • Mainosten laatu paranee.
  • Sovelluskehittäjille on entistä enemmän hyötyä CPA-mainontamallin käytöstä.
  • Kehittäjät voivat optimoida mainoskulunsa.

Takaisinlähetysten toiminta

1. Käyttäjä klikkaa asennusmainoskampanjaa, jossa sovellusta B mainostetaan sovelluksessa A.
  2. Uudelleenohjaus: IDFA-tunnisteet lisätään mainosverkoston kautta ja asiakassovellus linkitetään Analyticsiin. Jos käyttäjän laite on Android, Analytics kerää attribuutiotiedot viittaavan sivun avulla.
  3. Analytics poistaa IDFA-tunnisteet ja muut parametrit sekä ohjaa käyttäjän uudelleen App Storeen.
  4. Käyttäjä asentaa sovelluksen B ja alkaa käyttää sitä. Sovelluksessa hyödynnetään Analytics SDK:ta.
  5. Kehittäjä näkee App Storessa tehdyn asennuksen Analyticsissa.
  6. Analytics suorittaa takaisinlähetyksen verkostoon, jonka ansioksi asennuskonversio luetaan, ja antaa tarvittavat tiedot.

A flow diagram of how Postbacks work