Om tilbagerapportering fra mobilapps i Analytics

Send et ping-signal til et annoncenetværk, når Analytics registrerer en appinstallation eller en konvertering i appen.

Med tilbagerapportering kan Analytics sende et ping-signal til et annoncenetværk, når der registreres en appinstallation eller en konvertering i appen, f.eks. en transaktion. Tilbagerapportering giver mulighed for at optimere annoncevisningsplatforme og etablere et værdifuldt feedbackloop til gavn for hele økosystemet for mobilannoncer.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Baggrund

Analytics tilbyder installationssporing til mobilapps, så du kan måle effektiviteten af kampagner i mobilapps og forstå, hvor brugerne kommer fra.

iTunes har ikke noget, der svarer til Google Play-henvisninger, så udviklerne er afhængige af, at mobilannoncenetværkene sender en IDFA (iOS Identifier for Advertising) til Analytics, for at de kan spore installationskonverteringer. Analytics har indgået partnerskab med førende mobilannoncenetværk, så det er muligt at måle appinstallationer, konverteringer og andre mål.

Fordele ved tilbagerapportering

• Hjælper annoncenetværk med at optimere deres annoncekampagner.
  • Resulterer i en højere annoncekvalitet.
  • Leverer mere effektive CPA'er til appudviklere.
  • Giver udviklere mulighed for at optimere deres annonceudgifter.

Sådan fungerer tilbagerapportering

1. Brugeren klikker på en annoncekampagne for appinstallation, der promoverer app B i app A.
  2. Omdirigering: Annoncenetværket udfylder IDFA og sender kunden til Analytics. Hvis brugeren er på Android, bruger Analytics henvisningsadressen til at få oplysninger om attribution.
  3. Analytics fjerner IDFA og andre parametre og omdirigerer brugeren til App Store.
  4. Brugeren installerer og bruger app B, som anvender Analytics-SDK.
  5. Udvikleren ser installationen fra App Store i Analytics.
  6. Analytics sender en tilbagerapportering til det attribuerede netværk med de oplysninger, der skal bruges.

A flow diagram of how Postbacks work