Välj vyer för rapportintegreringen av Google Ad Manager

Använd vyväljaren Google Ad Manager-länkning (i Administration > Google Ad Manager) om du vill välja vilka Analytics-rapportvyer som ska visa Google Ad Manager-data. Du kan aktivera och inaktivera åtkomst till en vy för varje enskilt länkat Google Ad Manager-nätverk.

När du konfigurerar rapportintegreringen med Google Ad Manager, får alla befintliga vyer i den länkade Analytics-egendomen åtkomst till Google Ad Manager-rapportdata. Om du skapar nya vyer efter att ha skapat länken, måste du ge de nya vyerna explicit åtkomst till varje länkat Google Ad Manager-nätverk.

Så här väljer du vilka vyer som ska ha åtkomst till Google Ad Manager-rapportdata:

1. Logga in på Google Analytics.
  2. Klicka på Administratör och gå till den egendom du har länkat med Google Ad Manager.
  3. Klicka på Google Ad Manager-länkning i kolumnen EGENDOM.
  4. Använd rullgardinsmenyn och välj för varje länkat Google Ad Manager-nätverk (kolumnen Nätverkskod) vilka vyer som ska kunna visa Google Ad Manager-rapportdata.

Select views for the DFP Reporting Integration