Seleccionar visualitzacions per a la integració d'informes de Google Ad Manager

Utilitzeu el selector de visualització d'Enllaç amb Google Ad Manager (a Administrador > Google Ad Manager) per seleccionar quines visualitzacions d'informes d'Analytics voleu incloure a les vostres dades de Google Ad Manager. Podeu activar o desactivar l'accés a una visualització per a cada xarxa de Google Ad Manager enllaçada.

Un cop configurada la integració d'informes de Google Ad Manager, totes les visualitzacions existents a la propietat enllaçada d'Analytics tindran accés predeterminat a les dades d'informes de Google Ad Manager. Si creeu visualitzacions noves després de crear l'enllaç, heu de proporcionar accés de manera explícita a la visualització per a cada xarxa de Google Ad Manager enllaçada.

Per seleccionar quines visualitzacions poden tenir accés a les dades dels informes de Google Ad Manager, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i aneu fins a la Propietat que hàgiu enllaçat amb Google Ad Manager.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Enllaç amb Google Ad Manager.
  4. Per a cada xarxa de Google Ad Manager enllaçada (columna Codi de xarxa), utilitzeu el menú desplegable per seleccionar quines visualitzacions poden accedir a les dades d'informes de Google Ad Manager.

Select views for the DFP Reporting Integration