Vælg visninger til integration af Display & Video 360-rapportering

Administrer, hvem der kan få adgang til dine Display & Video 360-data.
Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.

Brug visningsvælgeren Linkning af Display & Video 360 (i Administrator > Google Marketing Platform) til at vælge, hvilke Analytics-rapporteringsvisninger der skal indeholde dine Display & Video 360-data. Du kan aktivere eller deaktivere adgangen til en visning for hver linket Display & Video 360-annoncør.

Når du konfigurerer integrationen af Display & Video 360-rapporteringen, får alle eksisterende visninger på den linkede Analytics 360-ejendom standardadgang til Display & Video 360-rapporteringsdataene. Hvis du opretter nye visninger, efter linket er blevet oprettet, skal du specifikt give hvert enkelt linket Display & Video 360-annoncør adgang til den pågældende visning.

Sådan vælger du, hvilke visninger der kan have adgang til Display & Video 360-rapporteringsdata:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Administrator, og gå til den ejendom, som du har linket med Display & Video 360.
  3. Find kolonnen EJENDOM, og klik på Google Marketing Platform.
  4. Klik på Linkning af Display & Video 360.
  5. For hver linket Display & Video 360-annoncør (kolonnen Annoncør-id) bruger du rullemenuen til at vælge, hvilke visninger der har adgang til Display & Video 360-rapporteringsdata.

Select views for the DFP Reporting Integration