Välj vyer för integreringen med Search Ads 360

Styra vem som kan komma åt dina Search Ads 360-data.
Denna funktion är endast tillgänglig i Analytics 360, en del av Google Marketing Platform.
Läs mer om Google Marketing Platform.

Använd vyväljaren Search Ads 360-länkning (i Administratör > Google Marketing Platform) när du ska välja vilka Analytics-rapportvyer som ska innehålla Search Ads 360-data. Du kan aktivera och inaktivera åtkomst till en vy för varje länkad Search Ads 360-annonsör.

När du konfigurerar integreringen av Search Ads 360 får alla befintliga vyer i den länkade egendomen i Analytics 360 standardåtkomst till Search Ads 360-rapportdata. Om du skapar nya vyer efter att ha skapat länken måste du uttryckligen ge varje länkad Search Ads 360-annonsör åtkomst till vyn i fråga.

Om du vill bestämma vilka vyer som kan få åtkomst till Search Ads 360-rapportdata kan du kontakta en kundtjänstansvarig. Då får du hjälp med att skapa eller justera länken mellan ditt Campaign Manager 360-konto och Analytics-konto.