Velg rapporteringsvisninger for integreringen av Search Ads 360

Velg hvem som skal ha tilgang til Search Ads 360-dataene dine.
Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Analytics 360, som er en del av Google Marketing Platform.
Finn ut mer om Google Marketing Platform.

Ved hjelp av visningsvelgeren for Tilknytning til Search Ads 360 (under Administrator > Google Marketing Platform) angir du hvilke Analytics-rapporteringsvisninger som skal inneholde Search Ads 360-dataene dine. Du kan slå av og på tilgangen til en rapporteringsvisning for hver av de tilknyttede Search Ads 360-annonsørene.

Når du konfigurerer integrering av Search Ads 360-rapportering, har alle eksisterende rapporteringsvisninger i det tilknyttede Analytics 360-området standardtilgang til Search Ads 360-rapporteringsdataene. Hvis du oppretter nye rapporteringsvisninger etter at tilknytningen er opprettet, må du tilordne spesifikk tilgang til den aktuelle rapporteringsvisningen for hver av de tilknyttede Search Ads 360-annonsørene.

Hvis du vil vite hvilke rapporteringsvisninger som kan ha tilgang til rapporteringsdata for Search Ads 360, kontakter du kundeservice. Da får du hjelp med å opprette tilknytning mellom Campaign Manager 360 og Analytics-kontoen din eller tilpasse hvordan de er knyttet sammen.

Beslektede ressurser