Näkymien valitseminen Search Ads 360:n integrointiin

Määritä, ketkä voivat käyttää Search Ads 360 ‑dataasi.
Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Marketing Platformiin kuuluvassa Google Analytics 360:ssä.
Lue lisää Google Marketing Platformista.

Search Ads 360:n linkittäminen ‑näkymävalitsimella (kohdassa Järjestelmänvalvoja > Google Marketing Platform) voit valita Analyticsin raportointinäkymät, joiden tulisi sisältää Search Ads 360 ‑dataasi. Voit myöntää tietyn näkymän käyttöoikeuden kullekin linkitetylle Search Ads 360 ‑mainostajalle tai poistaa käyttöoikeuksia.

Kun määrität Search Ads 360:n raportoinnin integrointia, kaikilla linkitetyn Analytics 360:n verkko-omaisuuden nykyisillä näkymillä on oletuksena Search Ads 360:n raportointidatan käyttöoikeus. Jos luot uusia näkymiä linkin luomisen jälkeen, kyseisen näkymän käyttöoikeus on myönnettävä erikseen kullekin linkitetylle Search Ads 360 ‑mainostajalle.

Jos haluat määrittää, millä näkymillä on Search Ads 360 ‑raportointidatan käyttöoikeus, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Campaign Manager 360:n ja Analytics-tilin välisen linkityksen luomiseen tai muokkaamiseen tarvitaan asiakaspalveluedustajan apua.