Vælg visninger til Search Ads 360-integrationen

Administrer, hvem der kan få adgang til dine Search Ads 360-data.
Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.

Brug visningsvælgeren Search Ads 360-linkning (under Administrator > Google Marketing Platform) til at vælge, hvilke Analytics-rapporteringsvisninger der skal indeholde dine Search Ads 360-data. Du kan aktivere eller deaktivere adgangen til en visning for hver linket Search Ads 360-annoncør.

Når du konfigurerer integration af Search Ads 360-rapportering, får alle de allerede oprettede visninger på den linkede Analytics 360-ejendom standardadgang til Search Ads 360-rapporteringsdataene. Hvis du opretter nye visninger, efter at linket er blevet oprettet, skal du give hver enkelt linket Search Ads 360-annoncør adgang til de pågældende visninger.

Kontakt din kundeservicerepræsentant for at finde ud af, hvilke visninger der skal have adgang til Search Ads 360-rapporteringsdata, så der kan blive oprettet et link mellem din Campaign Manager 360-konto og din Analytics-konto, eller så linket kan blive justeret.