Seleccionar visualitzacions per a la integració de Search Ads 360

Controleu qui pot accedir a les dades de Search Ads 360.
Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

Utilitzeu el selector de visualitzacions Enllaçament de Search Ads 360 (a Administrador > Google Marketing Platform) per seleccionar les visualitzacions d'informes d'Analytics que voleu que incloguin les dades de Search Ads 360. Podeu activar o desactivar l'accés a una visualització per a cada anunciant de Search Ads 360 enllaçat.

Un cop configurada la integració de Search Ads 360, totes les visualitzacions existents a la propietat enllaçada d'Analytics 360 tindran accés predeterminat a les dades dels informes de Search Ads 360. Si creeu visualitzacions després d'haver creat l'enllaç, heu de proporcionar de manera explícita a cada anunciant de Search Ads 360 accés a aquestes visualitzacions noves.

Per determinar quines visualitzacions poden accedir a les dades dels informes de Search Ads 360, contacteu amb el vostre representant del servei d'atenció al client per crear o ajustar l'enllaç dels comptes de Campaign Manager 360 i d'Analytics.

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!