Hakumainosten uudelleenmarkkinointiluettelot ja Analytics

Voit luoda uudelleenmarkkinointiyleisöjä käyttämällä Analytics-tagia, joka tarjoaa kehittyneitä luettelon luomiseen liittyviä ominaisuuksia. Voit käyttää näitä yleisöjä Google Ads ‑näyttömainonnan uudelleenmarkkinointikampanjoissa Google Display -verkostossa tai Google Ads ‑hakumainoskampanjoissa ja räätälöidä näin kampanjasi sivustollasi vierailleiden käyttäjien mukaan. Lisäksi Analytics tarjoaa yksityiskohtaisia käyttäjäanalytiikkatietoja, jotka auttavat tekemään uudelleenmarkkinointiluetteloiden luomiseen liittyviä päätöksiä.

Sinun on otettava käyttöön uudelleenmarkkinointiominaisuuksien tiedonkeruu sivustosi asetuksissa, jotta voit käyttää Analytics-tagia hakumainosten uudelleenmarkkinointiluetteloiden luomiseen. Kun olet luonut uudelleenmarkkinointiluettelot, voit liittää ne hakumainosryhmiisi.

Toimintaperiaate

Analyticsin hakumainosten uudelleenmarkkinointiluettelot toimivat hyvin samaan tapaan kuin tavalliset uudelleenmarkkinointiluettelot. Analyticsin avulla määrität ehdot, joiden mukaan asiakkaat lisätään uudelleenmarkkinointiluetteloihin. Google liittää sivustollasi tapahtuvat istunnot (Analytics-ehtojesi perusteella) yhteen Googlen mainosevästeeseen kävijöiden selaimissa. Kun asiakkaasi tekevät tämän jälkeen hakuja osoitteessa Google.fi (samalla selaimella), heille saatetaan näyttää räätälöityjä mainoksia heidän aiempien sivustoosi liittyvien sessioiden perusteella.

Muistettavaa

• Googlen hakumainosten uudelleenmarkkinointiluettelon enimmäiskesto on 540 päivää.
  • Googlen hakumainosten uudelleenmarkkinointiluettelossa on oltava vähintään 1 000 evästettä, ennen kuin sitä voidaan käyttää hakumainosten räätälöinnissä. Tämä auttaa varmistamaan luettelossa olevien henkilöiden tietosuojan.
  • Uudelleenmarkkinointiluetteloita, joissa käytetään Google Display -verkoston kohderyhmäulottuvuuksia ikä, sukupuoli tai kiinnostuksen kohteet, ei voida käyttää hakumainosten uudelleenmarkkinointiluetteloina.
  • Tilaan perustuvia yleisöjä, jotka on määritetty poistamaan käyttäjät pysyvästi, ei voida sisällyttää hakumainosten uudelleenmarkkinointiluetteloihin.
  • Mobiilisovellusnäkymissä luotuja uudelleenmarkkinointiluetteloita ei voida käyttää hakumainosten uudelleenmarkkinointiluetteloina.

Seuraavat vaiheet