Remarketinglister til søgeannoncer med Analytics

Du kan oprette remarketingmålgrupper ved hjælp af Analytics-tagget, der indeholder avancerede muligheder for oprettelse af lister. Du kan bruge disse målgrupper med Google Ads-displayremarketingkampagner på Google Displaynetværket eller med dine Google Ads-søgeannoncekampagner, så kampagnen tilpasses til personer, der tidligere har besøgt dit website. Desuden tilbyder Analytics også detaljerede brugeranalyser, der kan hjælpe dig i forbindelse med oprettelse af dine remarketinglister.

For at kunne bruge dit Analytics-tag til at oprette remarketinglister til søgeannoncer skal du aktivere dataindsamling til remarketingfunktioner i dine ejendomsindstillinger. Når du har oprettet remarketinglisterne, kan du knytte dem til dine søgeannoncegrupper.

Sådan fungerer det

Remarketinglister til søgeannoncer (RLSA, Remarketing Lists for Search Ads) med Analytics fungerer stort set på samme måde som standard-RLSA: Du bruger Analytics som en hjælp til at definere kriterierne for at føje kunder til remarketinglister. Google knytter sessioner på dit website (baseret på dine Analytics-kriterier) til en af Googles annonceringscookies i brugerens browser, og når kunden senere søger på Google.dk (i den samme browser), vises der muligvis tilpassede annoncer for kunden baseret på vedkommendes tidligere sessioner på dit website.

Husk!

• Den maksimale levetid for en remarketingliste for Google-søgeannoncer er 540 dage.
  • En remarketingliste til Google-søgeannoncer skal have mindst 1.000 cookies, før den kan bruges til at skræddersy dine søgeannoncer. Dette er med til at beskytte de personlige oplysninger for de personer, der står på listen.
  • Remarketinglister, der omfatter dimensionerne vedrørende demografiske oplysninger på Google Displaynetværket Alder, Køn og Interesser, er ikke kvalificerede til RLSA.
  • Remarketinglister, der er oprettet i mobilappvisninger, er ikke kvalificerede til RLSA.

Næste trin