I denne artikkelen finner du informasjon om Universal Analytics. Hvis du bruker den neste generasjonen av Google Analytics, finner du mer informasjon i delen Google Analytics 4-områder i brukerstøtten.

Egendefinert dimensjon

Et beskrivende attributt eller en dataegenskap som er brukerdefinert. Egendefinerte dimensjoner kan brukes til å beskrive data som ikke inngår i standarddimensjonene i Analytics.

Egendefinerte data kan overføres til Analytics på forskjellige måter, som for eksempel ved å endre sporingskoden, laste opp sporingskoden ved hjelp av dataimportering eller sende den via administrasjonsgrensesnittet eller Measurement Protocol.