Om integreringen av Search Ads 360

Se Search Ads 360-data i Analytics.
Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Google Analytics 360, som er en del av Google Marketing Platform.
Finn ut mer om Google Marketing Platform.
Denne funksjonen er ikke kompatibel med områder for mobilapper.

Når Search Ads 360-rapportering integreres i Analytics, kan Analytics 360-kunder se og analysere Search Ads 360-data i Analytics. Når integreringen er fullført, ser du nye Search Ads 360-rapporter i Brukeranskaffelse-delen i Analytics 360. I disse rapportene fremgår Analytics 360-beregningene Atferd, Konverteringer og Brukeranskaffelse sammen med Search Ads 360-dimensjoner samt data om klikk importert fra Search Ads 360.

Krav

Hvis du ønsker å bruke integreringen av Search Ads 360-rapportering, må følgende utsagn være sanne:

• Du er Analytics 360-kunde og bundet av den siste versjonen av Analytics 360-kontrakten, som innbefatter kravene i retningslinjene for annonseringsfunksjonene i Analytics.
  • Du er Search Ads 360-annonsør.
  • Du er bundet av e-postavtalen der det spesifiseres hvilke ID-er for Search Ads 360-annonsører og hvilke Analytics 360-områder du ønsker å tilknytte. Administratoren for Analytics 360-kontoen din skal bekrefte vilkårene og behandle e-postavtalen.
  • Du har slått på Conversion API (også kjent som automatisk merking) i Search Ads 360-kontoen. (Kontoadministratoren gjør dette for deg.) Når Conversion API aktiveres, blir det føyd til en gclid- og gclsrc-verdi i nettadressen for landingssiden din, og dermed kan Search Ads 360-trafikken din spores i Analytics.

Merk: Når kampanjer er merket med gclid eller gclsrc, ignoreres UTM-parametere.

Beslektede ressurser