Search Ads 360 ‑integrointi

Voit katsoa Search Ads 360 ‑dataasi Analyticsissa.
Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Marketing Platformiin kuuluvassa Google Analytics 360:ssä.
Lue lisää Google Marketing Platformista
Tämä ominaisuus ei ole yhteensopiva mobiilisovellus-omaisuuksien kanssa.

Search Ads 360:n raportoinnin integroinnin avulla Analytics 360 ‑asiakkaat voivat katsoa ja analysoida Search Ads 360 ‑dataa Analytics 360:ssä. Kun integrointi on valmis, näet uuden Search Ads 360 ‑raporttijoukon Analytics 360:n Hankinta-osiossa. Nämä raportit sisältävät Analytics 360:n Hankinta-Käyttäytyminen-Konversiot‑mittarit ja Search Ads 360 ‑ulottuvuudet sekä Search Ads 360:stä  importoidun klikkausdatan.

Vaatimukset

Search Ads 360:n raportoinnin integroinnin käyttäminen edellyttää seuraavia asioita:

• Olet Analytics 360 ‑asiakas ja osapuolena uusimmassa Analytics 360 ‑sopimuksessa, johon sisältyvät Google Analytics ‑mainontaominaisuuksien käytäntövaatimukset.
  • Olet Search Ads 360 ‑mainostaja.
  • Olet osapuolena sähköpostisopimuksessa, jossa määritetään linkitettävät Search Ads 360 ‑mainostajatunnukset ja Analytics 360 ‑verkko-omaisuudet. Analytics 360 ‑tilisi hallinnoija vahvistaa ehdot ja käsittelee sähköpostisopimuksen.
  • Laitat konversiosovellusliittymän (tunnetaan myös automaattisena taggauksena) päälle Search Ads 360 ‑tililläsi (tilisi hallinnoija tekee tämän puolestasi).Kun konversiosovellusliittymä on laitettu päälle, gclid‑ ja gclsrc-parametrit liitetään laskeutumissivujesi URL-osoitteisiin, jotta Analytics voi seurata Search Ads 360 ‑liikennettäsi.

Huom. Kun kampanjoihin liitetään gclid tai gclsrc, UTM-parametrit ohitetaan.