Om integration af Search Ads 360

Se dine Search Ads 360-data i Analytics.
Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.
Denne funktion er ikke kompatibel med Mobilappejendomme.

Integration af Search Ads 360-rapportering giver Analytics 360-kunder mulighed for at se og analysere Search Ads 360-data i Analytics 360. Når integrationen er fuldført, kan du se et nyt sæt Search Ads 360-rapporter i sektionen Anskaffelse i Analytics 360. I disse rapporter kan du se Analytics 360-metrics'ene Anskaffelse, Adfærd og Konverteringer (ABC, Acquisition-Behavior-Conversions) samt Search Ads 360-dimensioner og data om antal klik, der er blevet importeret fra Search Ads 360.

Krav

Hvis du vil integrere Search Ads 360-rapportering, skal du:

• Være Analytics 360-kunde og underlagt den seneste version af Analytics 360-kontrakten, som indeholder politikkravene vedrørende Google Analytics-annonceringsfunktioner.
  • Være Search Ads 360-annoncør.
  • Være underlagt den mailaftale, hvori det er angivet, hvilke Search Ads 360-annoncør-id'er og Analytics 360-ejendomme du vil linke. Din Account Manager for Analytics 360 bekræfter vilkårene og behandler mailaftalen.
  • Aktivere konverterings-API'en (kaldes også automatisk tagging) på din Search Ads 360-konto. Det gør din Account Manager for dig.Når konverterings-API'en aktiveres, føjes gclid og gclsrc til webadresserne for dine landingssider, så Analytics er i stand til at spore din Search Ads 360-trafik.

Bemærk! Når kampagner tagges med gclid eller gclsrc, ignoreres UTM-parametre.