Sobre la integració de Search Ads 360

Consulteu les dades de Search Ads 360 a Analytics.
Aquesta funció només està disponible a Google Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.
Aquesta funció no és compatible amb les propietats d'aplicacions mòbils.

La integració d'informes de Search Ads 360 permet als clients d'Analytics 360 consultar i analitzar les dades de Search Ads 360 a Analytics 360. Un cop completada la integració, tindreu un nou conjunt d'informes específics de Search Ads 360 a la secció Adquisició d'Analytics 360. Aquests informes recullen les mètriques Adquisició, Comportament i Conversions d'Analytics 360, juntament amb les dimensions de Search Ads 360 i les dades de clics importades de Search Ads 360.

Requisits

Per utilitzar la integració d'informes de Search Ads 360, heu de:

• Ser client d'Analytics 360 i haver subscrit la versió més recent del contracte d'Analytics 360, el qual inclou els requisits de les polítiques relatius a les funcions publicitàries de Google Analytics.
  • Ser un anunciant de Search Ads 360.
  • Haver subscrit l'acord per correu electrònic en què s'especifica quins identificadors d'anunciant de Search Ads 360 i quines propietats d'Analytics 360 voleu enllaçar. El gestor del compte d'Analytics 360 confirmarà els termes i processarà l'acord per correu electrònic.
  • Activar l'API de conversions (que també s'anomena etiquetatge automàtic) al compte de Search Ads 360. El gestor del compte se n'ocuparà. Això fa que s'afegeixin etiquetes gclid i gclsrc als URL de les pàgines de destinació, amb la qual cosa Analytics pot fer un seguiment del trànsit de Search Ads 360.

Nota: quan les campanyes s'etiqueten amb gclid o gclsrc, els paràmetres UTM s'ignoren.

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!