[UA] Informes de Google Ad Manager

Ara que els comptes ja estan enllaçats, és hora de veure els informes.

Sobre Google Ad Manager

Google Ad Manager és una plataforma completa i allotjada de publicació d'anuncis que simplifica la gestió d'anuncis, tant si en publiqueu en llocs web com si ho feu en pàgines web per a mòbils, aplicacions mòbils, jocs o una combinació d'aquests emplaçaments.

Mètriques

Google Ad Manager utilitza les mateixes mètriques que AdSense. És a dir, que si ja coneixeu el producte, us sentireu com a casa. Si les mètriques no són la vostra especialitat, no patiu, perquè tot seguit teniu un manual ràpid amb deu mètriques fonamentals per posar-vos en marxa.
  1. Impressions de GAM: s'informa d'una impressió d'anunci d'Ad Manager sempre que es mostra un anunci individual al vostre lloc web. Si, per exemple, una pàgina amb dos blocs d'anuncis es mostra una vegada, es compten dues impressions.
  2. Cobertura de GAM: indica el percentatge de sol·licituds d'anunci que han tornat almenys un anunci. En general, la cobertura pot ajudar a identificar els llocs web en què el compte d'Ad Manager no pot oferir anuncis segmentats. (impressions d'anunci / total de sol·licituds d'anunci) * 100.
  3. Pàgines visualitzades que han generat ingressos a GAM: mesura el nombre total de pàgines visualitzades a la vostra propietat que s'han mostrat amb un anunci del compte d'Ad Manager enllaçat. Nota: una pàgina pot tenir diversos blocs d'anuncis.
  4. Impressions / sessió a GAM: ràtio d'impressions d'anunci d'Ad Manager per sessions d'Analytics (impressions d'anunci / sessions d'Analytics).
  5. Percentatge d'impressions visibles a GAM: indica el percentatge d'impressions d'anunci que estaven visibles. Una impressió es considera visible quan s'ha mostrat al navegador d'un usuari i ha tingut l'oportunitat que l'usuari la veiés.
  6. Clics de GAM: nombre de vegades que s'ha fet clic en anuncis d'Ad Manager al vostre lloc web.
  7. CTR de GAM: percentatge d'impressions d'Ad Manager que han acabat en un clic en un anunci.
  8. Ingressos de GAM: és una estimació del total d'ingressos publicitaris d'Ad Manager basada en les impressions publicades.
  9. Ingressos de GAM / 1.000 sessions: representa el total estimat d'ingressos procedent d'anuncis d'Ad Manager per cada mil sessions d'Analytics. Tingueu en compte que aquesta mètrica no es basa en les impressions d'anunci, sinó en les sessions al lloc web.
  10. eCPM de GAM: cost estimat per cada mil visualitzacions de la pàgina. Representa els ingressos d'Ad Manager per cada mil pàgines visualitzades.

Altres mètriques

A més de les deu mètriques estàndard anteriors, Ad Manager també inclou mètriques equivalents per a anuncis de backfill d'Ad Manager (AdSense o Ad Exchange) que pugueu haver configurat a la vostra xarxa d'Ad Manager.

Nota: podeu trobar la font d'informació més completa sobre les mètriques (i com es poden utilitzar) a la referència sobre dimensions i mètriques del lloc web per a desenvolupadors d'Analytics, en què es descriuen totes les dimensions i mètriques disponibles mitjançant l'API d'informes principal.

Consultar els informes d'Ad Manager a GA

Un cop hàgiu completat la llista de comprovació preliminar al nostre article sobre configuració, podreu veure les vostres dades d'Ad Manager a GA. Trobareu els informes a Analytics > Comportament > Editor. Tot seguit teniu els informes disponibles:

1. Visió general
  2. Pàgines de l'editor
  3. Referències de l'editor

Nota: els informes de Google Ad Manager que s'inclouen a GA són aproximats i estan pensats per identificar tendències. Aquests informes no s'han d'utilitzar en tasques de comptabilitat ni de conciliació financera.

Informes

Tots els informes d'Analytics es basen en combinacions de paràmetres i de mètriques. En consultar les dades en un informe estàndard d'Analytics, la primera columna de la taula conté els valors d'una dimensió, mentre que a la resta de les columnes es mostren les mètriques corresponents. Per obtenir més informació sobre els informes de GA, consulteu l'article Analytics: visió general dels informes.

Informe Visió general de l'editor

L'informe Visió general us permet obtenir un resum d'alt nivell de les mètriques clau. De manera predeterminada, al gràfic de l'informe es mostra el total d'impressions diàries d'Ad Manager per al lloc web. Feu servir el gràfic per comparar les mètriques. A la taula que hi ha a continuació es mostren deu mètriques d'Ad Manager. Podeu fer-hi clic per veure'n els valors diaris. A la pàgina de la mètrica, el gràfic de línies i el gràfic de barres mostren els valors diaris. Utilitzeu el menú Tendències per veure la pàgina d'una altra mètrica.

Informe Pàgines de l'editor

A l'informe Pàgines de l'editor es proporcionen dades sobre les pàgines del lloc web que han contribuït més a les impressions d'Ad Manager. De manera predeterminada, al gràfic es mostra el total d'impressions diàries d'Ad Manager per al lloc web. A la taula es mostren les mètriques del total d'impressions per a l'interval de dates distribuïdes per pàgina.

Informe URL de referència de l'editor

A l'informe URL de referència de l'editor es mostren els dominis que han aportat més impressions d'Ad Manager al lloc web. Al gràfic es mostra el total diari d'impressions d'Ad Manager corresponent al lloc web, mentre que a la taula es mostren els totals de les mètriques d'ingressos per a l'interval de dates distribuïts per domini de referència. A la taula, feu clic al nom d'un domini per veure les mètriques per pàgina de referència. A sobre de la taula, feu clic a les diferents opcions de visualització per veure les mètriques segons la font i el mitjà.

Recursos relacionats

Us recomanem que llegiu els articles següents abans de començar a utilitzar els informes:

1. Sobre la integració de Google Ad Manager
  2. Configurar Google Ad Manager a Analytics