Dit artikel gaat over Universal Analytics-property's, die vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken (1 oktober 2023 voor Analytics 360-property's). Ga aan de slag met een Google Analytics 4-property als u dat nog niet heeft gedaan.

Een secundaire dimensie aan een rapport toevoegen

Secondary-dimension picker; browse, or enter dimension name.
Kiezer voor secundaire dimensie.

Ga als volgt te werk om een secundaire dimensie aan een tabel toe te voegen:

1. Klik onder de lijst met primaire dimensies op Secundaire dimensie.
  2. Blader door de lijst met dimensies of voer de naam van de dimensie geheel of gedeeltelijk in het zoekvak in.
  3. Klik op de naam van de dimensie.

Meer informatie over dimensies en hoe ze in tabellen worden weergegeven.