Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Een secundaire dimensie aan een rapport toevoegen

Secondary-dimension picker; browse, or enter dimension name.
Kiezer voor secundaire dimensie.

Ga als volgt te werk om een secundaire dimensie aan een tabel toe te voegen:

1. Klik onder de lijst met primaire dimensies op Secundaire dimensie.
  2. Blader door de lijst met dimensies of voer de naam van de dimensie geheel of gedeeltelijk in het zoekvak in.
  3. Klik op de naam van de dimensie.

Meer informatie over dimensies en hoe ze in tabellen worden weergegeven.