Afegir una dimensió secundària a un informe

Secondary-dimension picker; browse, or enter dimension name.
Selector de dimensions secundàries

Per afegir una dimensió secundària a una taula, feu el següent:

1. A sota de la llista de dimensions principals, feu clic a Dimensió secundària.
  2. Navegueu per la llista de dimensions o introduïu tot el nom de la dimensió o una part al quadre de cerca.
  3. Feu clic al nom de la dimensió.

Més informació sobre les dimensions i sobre com es mostren a les taules

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!