Informes d'adquisició de Display & Video 360

Analitzeu les dades de Display & Video 360 mitjançant informes d'adquisició d'Analytics 360 nous i actualitzats.
Aquesta funció només està disponible a Google Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

Un cop hagi finalitzat la integració d'informes de Display & Video 360, veureu un nou conjunt d'informes de Display & Video 360 a la secció Adquisició > Google Marketing Platform de totes les visualitzacions de la vostra propietat enllaçada d'Analytics 360. A més, també podreu:

• Consultar l'activitat de Display & Video 360 desglossada en una fila nova a l'informe Font o mitjà.
  • Crear segments basats en dimensions de Display & Video 360.

Si també heu participat en la integració de Campaign Manager 360, veureu les dades de conversió de Floodlight al grup de mètriques Floodlight que hi ha a la pestanya Explorador de cada informe de la secció Adquisició > Google Marketing Platform > Display & Video 360.

Nota: conversió de moneda en productes de publicitat de Google Marketing Platform (integracions d'Analytics)

Si la vostra visualització d'Analytics utilitza una moneda diferent que el vostre compte de Display & Video 360 o de Search Ads 360, Analytics converteix automàticament les dades de cost de Display & Video 360 o de Search Ads 360 a la moneda d'Analytics utilitzant el tipus de canvi del punt mitjà de l'interval de temps de l'informe. Per exemple, si heu seleccionat del 5 al 19 de gener, Analytics utilitzarà el tipus de canvi del 12 de gener.

Les dades de cost de Display & Video 360 s'utilitzen a les mètriques d'Analytics següents: Cost de DV360, CPCM de DV360, eCPM de DV360, eCPA de DV360 i ROAS de DV360.

Les dades de cost de Search Ads 360 s'utilitzen a les mètriques d'Analytics següents: Cost de SA360, CPC de SA360, RPC de SA360 i ROAS de SA360.

Contingut d'aquest article:

Informes de Display & Video 360

Aquesta integració ofereix els informes nous següents, que podeu trobar a la secció Adquisició > Google Marketing Platform > Display & Video 360:

• Anunciants: podreu consultar les mètriques d'Analytics de cada anunciant al vostre compte de Display & Video 360.
  • Ordres d'inserció: podreu consultar les mètriques d'Analytics de cada ordre d'inserció al vostre compte de Display & Video 360.
  • Línies de comanda: podreu consultar les mètriques d'Analytics de cada línia de comanda al vostre compte de Display & Video 360.
  • Creativitats: podreu consultar les mètriques d'Analytics de cada creativitat al vostre compte de Display & Video 360. Les creativitats equivalen als emplaçaments de Campaign Manager 360 i són les etiquetes que s'assignen a les línies de comanda de Display & Video 360. Podeu assignar diverses creativitats a una línia de comanda o bé una única creativitat a diverses línies de comanda.
  • Llocs web: podreu consultar les mètriques d'Analytics de cada lloc web d'editor en què es publiquen els vostres anuncis de Display & Video 360.
  • Intercanvis: podreu consultar les mètriques d'Analytics de cada intercanvi d'anuncis en què hàgiu comprat impressions de Display & Video 360.

Sessions postclic i postimpressió

Als informes de Display & Video 360 es mostren mètriques d'Analytics (com ara Sessions i Percentatge de rebots) per a les sessions postclic i postimpressió que s'atribueixen a les vostres campanyes de Display & Video 360.Les sessions postclic són aquelles en què els usuaris han fet clic al vostre anunci de Display & Video 360 en qualsevol moment abans d'arribar al lloc web. En canvi, les sessions postimpressió són aquelles en què els usuaris han vist els vostres anuncis de Display & Video 360 abans d'accedir al lloc web.

Un model d'atribució diferent

Els informes de Display & Video 360 utilitzen un model d'atribució anomenat model de CM360, és a dir, model de Campaign Manager 360. La majoria dels altres informes d'Analytics (com ara l'informe Font/Mitjà) utilitzen un model d'atribució diferent que es coneix com a model de GA en totes les dimensions i tots els informes de la integració de productes publicitaris de Google Marketing Platform.

Model de CM360

El model de CM360 atribueix les sessions d'Analytics a les campanyes tenint en compte només el canal Display & Video 360 i ignorant la resta de canals que generen trànsit al vostre lloc web. Per tant, s'assigna una sessió d'Analytics a una campanya de Display & Video 360 si l'usuari ha vist un anunci de Display & Video 360 (postimpressió) o hi ha fet clic (postclic) en qualsevol moment del període d'anàlisi i abans de visitar el vostre lloc web.

Exemple

Si un usuari veu el vostre anunci de Display & Video 360 i, tot seguit, fa clic a l'anunci de la cerca i visita el lloc web, als informes de Display & Video 360 aquesta sessió s'atribueix a la campanya de Display & Video 360 com a sessió postimpressió. No obstant això, a la resta d'informes d'Analytics (com ara els de font/mitjà) aquesta sessió s'atribuiria a la Cerca.

De la mateixa manera, si un usuari fa clic al vostre anunci de Display & Video 360 i, tot seguit, visita el lloc web, als informes de Display & Video 360 aquesta sessió s'atribueix a la campanya de Display & Video 360 com a postclic.Si, el dia següent, el mateix usuari fa clic en un resultat de la cerca orgànica i visita el vostre lloc web, als informes de Display & Video 360 aquesta sessió nova es continua atribuint a la campanya de Display & Video 360 com a sessió postclic.

Model de GA ("darrer clic no directe")

A la majoria dels altres informes d'Analytics s'atribueix una dimensió Font/Mitjà a cada sessió en funció del model Darrer clic no directe, en què les visites directes dels visitants recurrents es passen per alt i s'atribueixen a una campanya anterior (si n'hi ha cap).

Exemple

Si un usuari fa clic al vostre anunci de Display & Video 360 i visita el lloc web, la dimensió Font o mitjà de la sessió serà DBM/CPM.

No obstant això, si, el dia següent, el mateix usuari fa clic en un resultat de la cerca orgànica i visita el vostre lloc web, el model de GA etiqueta la dimensió Font o mitjà de la sessió nova com a google/orgànica.

Grup de mètriques Clics

Utilitzeu la pestanya Explorador de qualsevol dels informes de >Display & Video 360 per canviar el vostre grup de mètriques al tipus Clics, que inclou mètriques com ara Impressions de DV360Clics de DV360Conversions de DV360. Aquestes mètriques s'obtenen directament de Display & Video 360, de manera que coincideixen exactament amb els informes d'aquesta plataforma.

Si heu activat la compartició de dades de costos durant la configuració, també veureu la mètrica Cost de DV360 i altres mètriques calculades relacionades (CPCM de DV360, eCPM de DV360, eCPA de DV360) a la pestanya Explorador > Clics.

El cost de DV360 són dades de cost agregat, conegudes com a Ingressos a Display & Video 360. Si decidiu importar les dades de cost, només es compartirà amb Analytics el cost agregat. Ara bé, no podreu veure aquests costos agregats de manera desglossada al vostre compte d'Analytics.

La mètrica ROAS de DV360 es calcula tenint en compte els Ingressos d'Analytics (cal un codi de seguiment d'Analytics per fer-ne un seguiment). No s'ha de confondre amb els ingressos de Floodlight.

Informe Adquisició > Tot el trànsit > Font/Mitjà

Amb la integració dels informes de Display & Video 360, el trànsit procedent de les campanyes de Display & Video 360 i atribuït mitjançant el model de GA es marcarà amb les dimensions Font=DBM i Mitjà=CPM.

Si ja heu utilitzat la integració de Campaign Manager 360, tingueu en compte que aquest trànsit es marcava amb les dimensions Font=DFA i Mitjà=CPM. Si actualment feu servir les integracions de Display & Video 360 i de Campaign Manager 360 alhora, el trànsit de Display & Video 360 d'aquest informe té les característiques següents:

• Es mostra en una fila independent (DBM/CPM).
  • Es desduplica de la fila de trànsit de Campaign Manager 360 general (DFA/CPM).

Les dimensions de Display & Video 360 natives (Anunciant, Ordre d'inserció, Línia de comanda, Creativitat, Intercanvi i Lloc) estan disponibles com a dimensions secundàries per poder segmentar encara més les dades de Display & Video 360 d'aquest informe.

Dimensions de Display & Video 360 als segments

Amb aquesta integració, també es poden crear segments basats en les dimensions de Display & Video 360, que permeten comparar i analitzar subconjunts de dades a la majoria d'informes d'Analytics.

Per exemple, podeu crear un segment de tots els usuaris que arriben al lloc web després d'haver vist el vostre anunci de la campanya de Display & Video 360 "Samarretes".

Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar el Creador de segments.

Recursos relacionats

Obteniu més informació sobre la integració dels informes de Display & Video 360 als articles següents:

Obteniu més informació sobre les altres funcions d'Analytics que es mencionen en aquest article: