Om integrering av Display & Video 360-rapportering

Se Display & Video 360-dataene dine i Analytics 360.
Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Google Analytics 360, som er en del av Google Marketing Platform.
Finn ut mer om Google Marketing Platform.

Ved hjelp av integreringen av Display & Video 360-rapportering kan Analytics 360-kunder se og analysere Display & Video 360-data i Analytics. Når integreringen er fullført, får du se

• et nytt sett med egne Display & Video 360-rapporter i Brukeranskaffelse-delen i Analytics 360. Disse rapportene inneholder engasjements- og konverteringsstatistikk samt Display & Video 360-dimensjoner for Analytics-nettstedet.
  • oppdaterte Brukeranskaffelse-rapporter som inneholder trafikk fra Display & Video 360-behandlet bannerannonsering
  • Display & Video 360-dimensjoner i segmenter

Krav

Før du kan bruke Display & Video 360-integreringen, må du oppfylle følgende krav:

Fremgangsmåten videre

Finn ut mer om integrering av Display & Video 360-rapportering i artiklene nedenfor: