Informatie over de integratie van Display & Video 360-rapportage

Bekijk uw Display & Video 360-gegevens in Analytics 360.
Deze functie is alleen beschikbaar in Google Analytics 360, een onderdeel van Google Marketing Platform.
Meer informatie over Google Marketing Platform.

Deze functie werkt niet met mobiele-app-property's.

Display & Video 360 retourneert geen gegevens die ouder zijn dan 2 jaar. Als de periode van uw Analytics-rapport datums van meer dan 2 jaar geleden bevat, worden er voor die datums geen gegevens geretourneerd.

Dankzij de integratie van Display & Video 360-rapportage kunnen Analytics 360-klanten Display & Video 360-gegevens bekijken en analyseren in Analytics. Nadat de integratie is voltooid, ziet u het volgende:

• Een nieuwe set rapporten speciaal voor Display & Video 360 in het gedeelte Acquisitie van Analytics 360. Deze rapporten bevatten Analytics-statistieken over site-engagement en conversies in de context van Display & Video 360-dimensies.
  • Geüpdatete acquisitierapporten, afzonderlijk uitgesplitst op verkeer afkomstig van via Display & Video 360 gedistribueerde display-advertenties.
  • Display & Video 360-dimensies (DV360-dimensies) in Segmenten.

Vereisten

Voordat u de Display & Video 360-integratie kunt gebruiken, moet u aan de volgende vereisten voldoen:

Volgende stappen

Voor meer informatie over de integratie van Display & Video 360-rapportage leest u de volgende artikelen: