Display & Video 360:n raportoinnin integrointi

Voit katsoa Display & Video 360 ‑dataasi Analytics 360:ssä.
Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Marketing Platformiin kuuluvassa Google Analytics 360:ssä.
Lue lisää Google Marketing Platformista

Tämä ominaisuus ei ole yhteensopiva mobiilisovellusmittauskokonaisuuksien kanssa.

Display & Video 360 ei palauta yli kaksi vuotta vanhaa dataa. Jos Analytics-raporttisi aikaväli ulottuu yli kahden vuoden taakse, kyseiseltä ajalta ei palauteta dataa.

Display & Video 360:n raportoinnin integroinnin ansiosta Analytics 360 ‑asiakkaat voivat katsoa ja analysoida Display & Video 360 ‑dataa Analyticsissa. Kun integrointi on valmis, näet seuraavat ominaisuudet:

• Uudet erilliset Display & Video 360 ‑raportit löytyvät Analytics 360:n Hankinta-kohdasta. Nämä raportit sisältävät Analytics-sivuston aktivoitumis‐ ja konversiomittarit Display & Video 360 ‐ulottuvuuksien kontekstissa.
  • Päivitetyissä Hankinta-raporteissa näkyy eriteltynä Display & Video 360:ssä hallinnoitu display-mainonta.
  • Display & Video 360 (DV360) ‑ulottuvuudet löytyvät segmenteistä.

Vaatimukset

Display & Video 360 ‑integroinnin käyttäminen edellyttää, että

Seuraavat vaiheet

Lisätietoa Display & Video 360:n raportoinnin integroinnista on seuraavissa artikkeleissa: