Om Display & Video 360-rapporteringsintegrationen

Se dine Display & Video 360-data i Analytics 360.
Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.

Denne funktion er ikke kompatibel med Mobilappejendomme.

Display & Video 360 returnerer ikke data, der er ældre end to år. Hvis datointervallet i din Analytics-rapport omfatter datoer ud over en grænse på to år, returneres der ingen data for disse datoer.

Integration af Display & Video 360-rapportering giver Analytics 360-kunder mulighed for at se og analysere Display & Video 360-data i Analytics. Når integrationen er fuldført, kan du se følgende:

• Et nyt sæt dedikerede Display & Video 360-rapporter i sektionen Anskaffelse i Analytics 360. Disse rapporter viser Analytics-websiteengagement og -konverterings-metrics sammen med Display & Video 360-dimensioner.
  • Opdaterede rapporter af typen Anskaffelse, som nu viser trafik fra Display & Video 360-genereret displayannoncering separat.
  • Display & Video 360-dimensioner (eller "DV360") i Segmenter.

Krav

Du skal leve op til følgende krav for at kunne bruge Display & Video 360-integrationen:

Næste trin

Få flere oplysninger om Display & Video 360-rapporteringsintegrationen i følgende artikler: