Sobre la integració dels informes de Display & Video 360

Consulteu les dades de Display & Video 360 a Analytics 360.
Aquesta funció només està disponible a Google Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

Aquesta funció no és compatible amb les propietats d'aplicacions mòbils.

Display & Video 360 no torna dades anteriors a dos anys. Si l'interval de dates de l'informe d'Analytics inclou dates que superen el límit de dos anys, no es tornaran dades per a aquestes dates.

La integració dels informes de Display & Video 360 permet als clients d'Analytics 360 consultar i analitzar les dades de Display & Video 360 a Analytics. Quan la integració s'hagi completat, veureu:

• Un conjunt nou d'informes de Display & Video 360 específics a la secció Adquisició d'Analytics. Aquests informes mostren mètriques d'implicació amb el lloc web i de conversió d'Analytics en el context de les dimensions de Display & Video 360.
  • Informes Adquisició actualitzats que desglossen la publicitat de display relacionada amb trànsit de Display & Video 360.
  • Dimensions de Display & Video 360 (o DV360) en segments.

Requisits

Per poder utilitzar la integració de Display & Video 360, heu de complir aquests requisits:

Passos següents

Obteniu més informació sobre la integració dels informes de Display & Video 360 als articles següents: